Εσένα πόσα sexbots είδαν το insta story σου σήμερα;

Μήπως τελευταία κάτι είναι πολύ... "σέξυ" στο instagram σας;

Εσένα πόσα sexbots είδαν το insta story σου σήμερα;
ΠΡΟΒΟΛΗ

Αν στο κάτω κάτω μέρος του «ποιοι είδαν το story σας» στο insta εμφανίζονται bots με ονόματα: sex, porn, hot, horny και άλλα τέτοια, να ξέρετε ότι κάποιος βλέπει το story σας χωρίς να θέλει να ξέρετε ότι βλέπει το story σας.

Αυτά τα site υπάρχουν πολλά χρόνια αλλά μέχρι τώρα κρατούσαν χαμηλό προφίλ, όμως με μια προσεκτική παρατήρηση τελευταία όλο και περισσότερα sex bots εμφανίζονται στα view list μας.

Με την ξαφνική "δημοφιλία" των bots άρχισε και η έρευνα από κάποιους χρήστες του instagram.

Αν έχεις δημόσιο προφίλ και στη λίστα σου εμφανίζονται “sugar daddy”, “watch my pussy” ή “free sex”, εχμ μην τρομάξεις αλλά κάποιος που κόψατε επαφές σε παρακολουθεί.

Ενώ παλιότερα οι "κολλημένοι" χρησιμοποιούσαν burner και finsta accounts για να κάνουν τις υποχθόνιες παρακολουθήσεις τους, τώρα το πήγαν σε άλλο επίπεδο. Ιστοσελίδες παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε ανθρώπους που είτε έχεις μπλοκάρει ή έχεις κάνει unfollow ή απλά δε θέλουν να βλέπεις ότι σε βλέπουν.

(Μάλιστα ενώ κάθε μέρα έβλεπα τα sexbots στη view list μου, μόλις ανακοίνωσα ότι ετοιμάζω το παρόν θέμα εξαφανίστηκαν).

Αυτοί που χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο πληκτρολογώντας ένα username δημόσιου προφίλ μπορούν να επιλέξουν ποιο συγκεκριμένο περιεχόμενο θέλουν να δουν από story ή highlights. Έχουν ακόμα και την επιλογή να το κάνουν download.

Ωστόσο στο view story σας δε φαίνεται ο/η πρώην, αλλά το username του sexbot.

Τα sexbots δεν μπορούν να τρυπώσουν σε private account ούτε να δουν story “only friends”.

Αυτό το κατασκοπικό παιχνίδι βέβαια δεν ισχύει για όλα τα sexbots καθώς αρκετοί ακόμα τα χρησιμοποιούν είτε για να spamάρουν διαφημίσεις, είτε γιατί απλά κάνουν άλλες απατεωνιές (άλλο άρθρο αυτό).

Όσα και να μπλοκάρετε αυτά θα εμφανίζονται εφόσον κάποιο έχει πάρει την απόφαση να σας "παρακολουθεί".

Αν φοβάστε απλά κάντε private το account σας ή μην ανεβάζετε κάτι που δε θα θέλατε να δει κάποιος stalker.

Εγώ πάντως ένιωσα λίγο Σαρλίζ Θερόν όταν το έμαθα.

Για να το πάμε λίγο παραπέρα, κάποιοι καταφέρνουν να μπουν ακόμα και σε private accounts με τους παρακάτω τρόπους.

@trueyt HOW TO VIEW ANY PRIVATE INSTAGRAM ACCOUNT ????????‼️#fyp #foryou #lifehack #instagram #hacks ♬ original sound - TrueyT

Το stalking σε άλλο επίπεδο και η CIA έχασε λίγο το χρωματακι της.

 

*Τα γένη στα άρθρα μου είναι συνήθως ουδέτερα εκτός αν κινδυνεύει το νόημα της πρότασης, τότε χρησιμοποιώ το αρσενικό για τη λέξη άνθρωπος.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ