Το δίλημμα «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα» έχει απαντηθεί από τη δολοφονία Τεμπονέρα

Το δίλημμα «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα» έχει απαντηθεί από τη δολοφονία Τεμπονέρα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε πόσο επικίνδυνη είναι η φράση του πρωθυπουργού της χώρας, που χθες έκανε λόγο για «επαγγελματίες τραυματίες φοιτητές».
Αφήνοντας χυδαίους υπαινιγμούς για τον 21χρονο φοιτητή που τραυματίστηκε από ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου - λάμψης, στα επεισόδια που προκλήθηκαν από την επέμβαση των ΜΑΤ, την περασμένη Πέμπτη, στο ΑΠΘ 


Χυδαία υπονοούμενα Μητσοτάκη για τον φοιτητή που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ (video)


Και θέλει περίσσευμα θράσους για να το εκστομίσει αυτό -όπως και το δίλημμα «βιβλιοθήκη ή βαριοπούλα»- μιλώντας σε συνέδριο... της ΟΝΝΕΔ
Της κομματικής νεολαίας δηλαδή, που έχει στην "πλάτη" της τη δολοφονία, με βαριοπούλα, του εκπαιδευτικού, Νίκου Τεμπονέρα.
Επί πρωθυπουργίας μάλιστα, του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού. 

Η ομιλία και το ύφος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, επιβεβαίωσε πως η κυβέρνηση προφανώς δε νοιάζεται για καμία βιβλιοθήκη, η οποία είναι ο εντελώς επιφανειακός, πολιτικός φετιχισμός ενός επίπλου
Ένας ψευδεπίγραφος συμβολισμός που επικαλείται η "αριστεία" των πλαστών και (εξ)αγορασμένων πτυχίων. Της "Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής", των «ψυκτικών απ' το Περιστέρι», των σεξιστικών αφισών της ΔΑΠ, των "Κεντάυρων" και των "Ρέηντζερς".

Η ντεγκολική Δεξιά της «τάξης και της ασφάλειας», παίρνει την εκδίκηση της για τον Μάη του 68.

Και δυστυχώς, μέχρι στιγμής, τα καταφέρνει.

ΥΓ. Για την ιστορία, συνήγορος του ΟΝΝΕΔίτη Γιάννη Καλαμπόκα, στη δίκη για τη δολοφόνία του Νίκου Τεμπονέρα, ήταν ο Παύλος Μαρινάκης, παππούς του σημερινού γραμματέα της ΝΔ και πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ