Ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές με Ερντογάν, Πισπιρίγκου, τον παπά και τον χωροφύλακα

Τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές, έχοντας παγιώσει εδώ και δύο χρόνια την συμμετοχή παπάδων και συνδικαλιστών αστυνομικών στην ενημέρωσή σας (καλά πάει αυτό), έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα με Πισπιρίγκου και Ερντογάν.

Ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές με Ερντογάν, Πισπιρίγκου, τον παπά και τον χωροφύλακα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Την ώρα που τα περισσότερα κανάλια αγγίζουν υποθέσεις όπως της δίκης Λιγνάδη μόνο για δηλώσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, στα υπόλοιπα θέματα όλοι πλέον γνωρίζουμε πως από τις 08:00 μέχρι τις 09:00 παίζει μόνο Ερντογάν και «προκλητικές δηλώσεις», ενδιάμεσα χταπόδια και αστυνομική παραπληροφόρηση και κλείνουμε με Πισπιρίγκου και ποιο είναι το καλύτερο μέρος να ψωνίσεις Κεταμίνη.

Η Λίστα Πέτσα, όπως και η τουρκική τηλεόραση, για να υποστηρίξουν την εκλογή Μητσοτάκη και Ερντογάν αντίστοιχα (εκλογές και οι δύο μέχρι το 2023), βγάζουν εκατέρωθεν οποιονδήποτε στρατόκαυλο να απειλεί την άλλη χώρα. Ύστερα ο Ελληνικός τύπος παίζει τα τουρκικά «θα σας σκοτώσουμε όπως τους παππούδες σας το '22» και ο Τουρκικός τύπος παίζει τα ελληνικά «θα σας φαν' τα ψάρια γιουσουφάκια».

Αντίστοιχα ο Κυριάκος -Θεός επί της γης- Μητσοτάκης λιανίζει τον Ερντογάν της απομονωμένης Τουρκίας και ο Ρετζέπ Ταγίπ -Μωάμεθ ο Γ'- Ερντογάν πατάει κάτω τον Μητσοτάκη που δεν-ξέρει-τι-να-κάνει-τα-χέρια-του-στις-φωτογραφίες-και-δεν-του-έχει-πει-κανείς.

Να μην βάλουμε και ένα παπά να μιλήσει για την παιδεία ή τα δικαιώματα της γυναίκας;

Τελείωνουν τα ελληνοτουρκικά – που αν γίνει θερμό επεισόδιο θα είναι επειδή τα κανάλια φανατίζουν θερμοκέφαλους σε κάθε πλευρά του Αιγαίου, αρχίζει η Πισπιρίγκου, σκάει και ο συνδικαλιστής αστυνομικός να πει την βλακεία του και άγιος ο Θεός. Α! Μιας και πιάσαμε τον Θεό, να μην βάλουμε και ένα παπά να μιλήσει για την παιδεία ή τα δικαιώματα της γυναίκας;

Το αποτέλεσμα είναι το κοινό να εκπαιδεύεται στο «Πως ήταν η Ελλάδα του 1960» (και βλέπει και ελληνικές ταινίες εκείνης της περιόδου με την ελληνίδα γυναικούλα να τρώει και 5 μπάτσες για...πλάκα), η Τουρκία έχει ήδη εξισλαμιστεί από τον Ερντογάν και η Ελλάδα κινδυνεύει και αυτή να μπει σε νέο γύρω σκοταδισμού. Με τον παπά, τον Ερντογάν, την Ρούλα και τον χωροφύλακα.

Και όλα αυτά ενώ σιωπούν σε υποθέσεις με δεκάδες συναθρώπους μας που δηλώνουν επιζώντες κακοποίησης και από αυτούς ελάχιστοι που μετριώνται στα δάχτυλα ενός χεριού, παλεύουν για την δικαίωση των επιζώντων και την τιμωρία των φερόμενων ενόχων. Καλά τα είπαμε. Ανοίξτε τώρα την τηλεόραση και επιβεβαιώστε: παπάς, χωροφύλακας, Ερντογάν, Πισπιρίγκου. Repeat.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ