Κλόουν είναι;

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Σπύρος Γεωργιάδης, γνωστός με το παρατσούκλι «Άδωνης» εξίσωσε κομμουνισμό και φασισμό, παρότι ο ίδιος έχει βρεθεί «αγκαλιά» με φασίστες και νεοναζί όλη του την καριέρα. Κατάφερε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελε, κάνοντας τον Νάσο Ηλιόπουλο τον ήρωα της ημέρας, απλά επειδή τον αποκάλεσε «κλόουν».

Κλόουν είναι;
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε μια κουβέντα που είχε όλα τα χαρακτηριστικά της alt right διαλεκτικής, ο Άδωνης Γεωργιάδης δήλωσε άγνοια της παρακολούθησής του, ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε πλαφόν στο φυσικό αέριο... στην Ευρώπη (πιθανόν και στον γαλαξία) και εξίσωσε τον κομμουνισμό με τον φασισμό. Αυτά την στιγμή που η Ελλάδα έχει την πιο ακριβή ενέργεια στην Ε.Ε. και όταν το κόμμα του κλείνει συνεχώς το μάτι σε μισάνθρωπους, βιαστές, φασίστες και ρατσιστές. Δυστυχώς για τον ίδιο αυτό είναι ακόμα πιο περίεργο καθώς έχει πλούσιο παρελθόν με φασίστες (σε όλη του την πολιτική διαδρομή, από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα), φιλοβασιλικούς (ΛαΟΣ) χουντικούς (Παττακός, Βορίδης), νεοναζί (Πλεύρης) και απολαμβάνει τον εμφυλιοπολεμικό λόγο και εν γένει την συνθηματολογία των νεοναζί. Οπότε ακόμα και αν ο κομμουνισμός ήταν το ίδιο με τον φασισμό, αν το επικαλείται ένας άνθρωπος που ήταν όλη του την ζωή αγκαζέ με τους φασίστες και τους συν αυτώ, είναι τουλάχιστον περίεργο.

Σύνθημα του Γκαίμπελς από έναν καλό μαθητή του, σε σύναξη φασιστών και ναζί.

Μπορούμε να κατανοήσουμε πως ο συνήθως ψύχραιμος Νάσος Ηλιόπουλος βλέποντας συνεχώς την μπάλα να καταλήγει στην εξέδρα και ακούγοντας εξόφθαλμα ψέματα έχτιζε μια αρνητική ψυχολογία, ώσπου ο «Άδωνης» Γεωργιάδης συνέχισε τα ψέματα τόσο επί προσωπικού, όσο και επί πολιτικού. Χαρακτηριστικά ο «Άδωνης» Γεωργιάδης αντέδρασε ως παιδάκι Δημοτικού όταν ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε πως «Δεν έχουμε εσείς ακρίδες, εσείς έχετε ακρίδες» (αναφερόμενος στους Πάτση και Χειμάρα), με τον Υπουργό Ανάπτυξης να αποκαλεί ακρίδες (!) τόσο τον Νάσο Ηλιόπουλο, όσο και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ίδια εκπομπή ο «Άδωνης» Γεωργιάδης κάλυψε τον Χειμάρα, ο οποίος λίγες ώρες μετά παραιτήθηκε, αφήνοντας ακάλυπτο τον Υπουργό! Με τα πολλά, ο Νάσος Ηλιόπουλος αντέδρασε στην συνεχή προπαγάνδα, τις προβολές και τις αντιστροφές των επιχειρημάτων, όταν ήρθε η στιγμή της εξίσωσης φασισμού και κομμουνισμού, αποκαλώντας τον «Άδωνη» Γεωργιάδη, «κλόουν»

Προφανώς, δεν άντεξε τις συνεχείς φωνές του «Άδωνη» Γεωργιάδη και το διαρκές υποτιμητικό ύφος και έχασε την ψυχραιμία του, όμως το πιο πιθανό σε αυτό το κλίμα πόλωσης και εξαιτίας της αντιπάθειας του κόσμου για τον Υπουργό Ανάπτυξης που παρουσιάζει τους συμπολίτες μας ως βαθύπλουτους, να του βγει σε καλό. Στα κοινωνικά δίκτυα τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά και ειδικά από τον κόσμο της Αριστεράς που δεδομένα εχθρεύεται τον «Άδωνη» Γεωργιάδη, καθώς κανείς δεν ξεχνά τα όσα έκανε σε όσα Υπουργεία είχε αναλάβει, το κλείσιμο νοσοκομείων που δεν ήθελε να του κλέψει η Τρόικα την δόξα και την εν γένει yes sir πολιτική του υπέρ των ισχυρών. 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ