Ηγείται πλέον του καρτέλ της ακροδεξιάς στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία!

Η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει να παραμείνει ο μοναδικός εκφραστής της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα ανακατεύοντας ξανά την τράπουλα. Έβγαλε εκτός με τον ένα ή τον άλλο τρόπο Βελόπουλο, Εμφιετζόγλου-Μπογδάνο, με το ίδιο κόλπο πετάει εκτός τον Κασιδιάρη και έθεσε εκτός μάχης τον Τζανερίκο που ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου που θα αποφάσιζε για Κασιδιάρη.

Ηγείται πλέον του καρτέλ της ακροδεξιάς στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία!
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όλα (ακρο)δεξιά για την Νέα Δημοκρατία!

Χθες η Νέα Δημοκρατία είχε την χαρά να δει τον Άρειο Πάγο να «βάζει στοπ» στο κόμμα Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου, ύστερα από προσφυγή του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ» στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι Εμφιετζόγλου και Μπογδάνος «έκλεψαν» το όνομα.

Ο Άρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος το κόμμα που προσέφυγε σημειώνοντας πως το σύμβολο της «Πατριωτικής Ένωσης» αποτελεί εθνικό σύμβολο που από τον νόμο, απαγορεύεται η χρήση του.

Αντίστοιχη προσφυγή κατέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» Δημήτρης Μιχάκης, που έχει δήλωσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αίτηση συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές της 23ης Μαΐου 2023, κατά του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, με την οποία ζητάει να απαγορευθεί η χρήση της επωνυμίας «Έλληνες». Θέλοντας χωρίς κανέναν υπαινιγμό να δηλώσουμε πως το όνομα «Έλληνες ΓΤΠ» ήταν πολύ πιο ταιριαστό για το νεοναζιστικό μόρφωμα, διάδοχη κατάσταση της Χρυσής Αυγής, έχουμε να συμπληρώσουμε πως η απόφαση αναμένεται σήμερα, πριν εξεταστεί η συμμετοχή του καταδικασθέντα για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη ως σκιώδη Προέδρου, η οποία αναμένεται στις 5 Μαΐου.

Στην προσφυγή του και τα ασφαλιστικά μέτρα, ο κ. Μιχάκης ζητάει να αφαιρεθεί η επωνυμία «Έλληνες» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπου άλλου έχει αναρτηθεί ή δημοσιευθεί από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ ζητάει ταυτόχρονα με ανακοίνωσή του να αναγνωρίσει ότι το κόμμα Έλληνες υφίσταται από το έτος 2012 με ιδρυτή τον Δημήτρη Μιχάκη. Από την άλλη το κόμμα του Δ. Μιχάκη φαίνεται να μην έχει τις απαιτούμενες υπογραφές για την συμμετοχή του, οπότε μπορεί να θεωρηθεί ως... βαλτός!

Την ίδια στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσεγγίζοντας σύμφωνα με δημοσιεύματα τρεις βουλευτές του Κυριάκου Βελόπουλου, έθεσε τους δύο (Αλεξοπούλου-Μυλωνάκη) εκτός εκλογικής μάχης, σε μια από τις πιο βρόμικες υποθέσεις που έχουμε δει σε προεκλογικό πολιτικό σκηνικό. Την ώρα που ο κ. Μυλωνάκης έχει αλληλομηνυθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης εκτοξεύοντας εκατέρωθεν κατηγορίες!

Το τέταρτο χτύπημα και πρώτο χρονικά ήταν η παραίτηση του Προέδρου του Τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου, Χρήστου Τζανερίκου, ο οποίος κατήγγειλε πιέσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω Γεραπετρίτη και ανώτατου Κυβερνητικού στελέχους (φωτογραφίζοντας τους δύο αντιπροέδρους και τον Πρωθυπουργό), ώστε να αποκλειστούν οι Έλληνες ΓΤΠ από τον Άρειο Πάγο με χρήση του νόμου Βορίδη ή τις... 113 τροπολογίες που έφερε μπας και φανεί συνταγματικός.

Με την σειρά της η Κυβέρνηση διέρρευσε πως ο Χρήστος Τζανερίκος φιλοδοξούσε να γίνει Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και όταν εν τέλει η Κυβέρνηση επέλεξε τον Ισίδωρο Ντογιάκο (σ.σ. που πατά ανάμεσα στους ανθρώπους και τον Θεό, κατά δήλωσή του στο Οικονομικό Φόρουμ των... Θεών), τους το κράταγε για να εκδικηθεί. Βέβαια αυτή την διαλεκτική την έχουμε ακούσε σε 150 δικαστήρια κυρίως από κατηγορούμενους για σεξουαλική κακοποίηση, που ισχυρίζονταν πως του κυνηγούν επειδή τους ποθούν, οπότε δεν γίνεται και πολύ πιστευτή.

Το θέμα μας όμως είναι το εξής: Η Νέα Δημοκρατία ξαναμοίρασε την τράπουλα, κράτησε όλους τους άσους στο χέρι και είναι ο πιο αξιόπιστος εκφραστής της ακροδεξιάς, των νεοφασιστών, των χουντικών και των νεοναζί, απλά γιατί κοντεύει να μείνει μόνη της!

Update: Εκτός εκλογικής μάχης και η Αφροδίτη Λατινοπούλου! 

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ