Ο Ψαριανός, ο νταής Σκέρτσος που το «κλείνει εδώ» και οι Χάκερ από άλλους πλανήτες

Ο Γρηγόρης Ψαριανός προσέβαλε κάποιες χιλιάδες εκπαιδευτικών αποκαλώντας τους σκουλήκια, αλήτες και αρχιμαφιόζους. Γιατί; Γιατί κάποιοι εκπαιδευτικοί τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για το ρίξιμο της Τράπεζας Θεμάτων και το ψέμα με τους «χάκερ»!

Ο Ψαριανός, ο νταής Σκέρτσος που το «κλείνει εδώ» και οι Χάκερ από άλλους πλανήτες
ΠΡΟΒΟΛΗ

Πέρα από την κίνηση της ΟΛΜΕ να κινηθεί νομικά, το βαθιά προβληματικό κομμάτι είναι η αλαζονεία και ο αυταρχισμός της Νέας Δημοκρατίας. Τι εννοεί ο κύριος Σκέρτσος πως «καταδικάζονται οι δηλώσεις, στοχοποίησε συμπεριφορές και όχι κλάδους και το θέμα κλείνει εδώ»; Για ποιους έκλεισε; Για την Νέα Δημοκρατία; Με τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που διαμαρτυρήθηκαν για το 404 της Τράπεζας Θεμάτων και την συγκάλυψη με ψέματα περί Χάκερ από άλλους πλανήτες τι θα γίνει;

Βγήκε να ζητήσει συγγνώμη ο κύριος Ψαριανός από αυτούς;

Λάθη και λεκτικές αστοχίες γίνονται, το είδαμε με την Ελένη Χρονοπούλου που προέβη μάλιστα σε διόρθωση και κανένα ΜΜΕ δεν την έλαβε υπ’ όψιν, συνεχίζοντας τα περί «φορολόγησης του απλού κόσμου» και περί «μαρτυριάρας». Δηλαδή η Νέα Δημοκρατία και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν μπορούν να πορεύονται με fake news και οι εκπαιδευτικοί που κατηγόρησαν το Υπουργείο Παιδείας για ανικανότητα και συγκάληψη μεταχειριζόμενοι την αλήθεια για το φιάσκο της Τράπεζας Θεμάτων, παραμένουν λοιδωρημένοι από τον κύριο Ψαριανό και «Το θέμα κλείνει εδώ»; Πρώτα απ’ όλα, σιγά ρε αλαζόνα νταή Σκέρτσε που θα μας πεις πως «το θέμα κλείνει εδώ». Το θέμα θα κλείσει όταν οι πολίτες αποφασίσουμε πως έκλεισε. Κλείνει εδώ για τα δικά σας ΜΜΕ και εσάς. Για τους εκπαιδευτικούς, τα σκουλήκια, τους αλήτες και τους μαφιόζους το θέμα δεν κλείνει.

Στην τελική, όποιος θέλει τον Γρηγόρη Ψαριανό που τον καταψήφισε ο λαός του Νότιου Τομέα και τον αγαπά τόσο πολύ, να τον πάρει σπίτι του, να τον έχει σε μια γωνιά να ρίχνει μπινελίκια σε εργαζόμενους.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ