Μόνο οι Σκέρτσοι και οι τρελές, έχουν τις κότες τις καλές (video)

Ο Άκης Σκέρτσος, ο σημαντικότερος ίσως Έλληνας διανοητής και πλαστογράφος του 21ου αιώνα, μας ταξίδεψε χθες με μια υπέροχη μεταφορά όπου οι επενδυτές είναι κότες, τα λεφτά τους αυγά και η Νέα Δημοκρατία το κόμμα που φέρνει τις κότες. Φωτιά στο κοτετσόσυρμα και μπακ μπακ ποκ ποοοοκ!

Μόνο οι Σκέρτσοι και οι τρελές, έχουν τις κότες τις καλές (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Αν σας μπερδέψαμε, πιστεύετε πως πήραμε χαλασμένα ναρκωτικά ή νομίζετε πως αστειευόμαστε, ο Άκης Σκέρτσος, ο γνωστός μεγάλος θεωρητικός της πρωτογενούς παραγωγής δήλωσε χθες πως «(ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) Τι μας λένε, πρακτικά αγαπούν τα αυγά και τις ομελέτες, αλλά μισούν και διώχνουν τις κότες που τα κάνουν» («ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ;» σε άψογα τραμπικά) για να συνεχίσει την βαθυστόχαστη δήλωσή του με την σιγουριά να ξεχειλίζει από το κοτέτσι του λέγοντας: «Εμείς είμαστε η μόνη δύναμη που ξέρουμε πώς να φέρουμε τις κότες να γεννήσουν αυγά στην Ελλάδα, η μόνη δύναμη που ξέρει να σπάει αυγά και να κάνει ομελέτα».

Πέρα από το γεγονός πως οι σταλίνες μισούν τις κότες και όλοι το ξέρουν αυτό, ο Πάολο Κοτέλιο της πολιτικής μας σκηνής, μας υπογράμμισε με αυτό το βουκολικό του παράδειγμα πως η Νέα Δημοκρατία ξέρει από τις καλές τις κότες, τις κότες τις σπάνιες, τις κότες που εργάζονται, τις κότες που μοχθούν, τις κότες που αγωνίζονται για μια καλύτερη Ελλάδα. Προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει πιο υπέροχο life coach, motivational speaker ή trafficker κότας που δελεάζει τα πτηνά με χαμηλή φορολογία, μηδαμινά εργασιακά δικαιώματα και μετά κλέβει τα αυγά από τις κότες, τα σπάει και τα κάνει ομελέτα. Σκληρός, πολύ σκληρός.

Θα λατρέψετε το εκπληκτικό ύφος του Άκη του Σκέρτσου, αυτού του τιτάνα της δημοσιογραφίας (αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος, δεν κρίνουμε), να λέει μια από τις πιο κενές, πομπώδεις και με στόμφο μεταφορές που έχουν ειπωθεί ποτέ μπροστά από ανοιχτό μικρόφωνο. Από το 5:15 του βίντεο!

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ