Ένα Ροτβάιλερ παρακαλά για εναέρια μέσα όποιον Πρωθυπουργό σηκώνει το τηλέφωνο

Ο Πρωθυπουργός παίρνει τηλέφωνο και παρακαλά τους ομολόγους του, ζητώντας εναέρια μέσα, πυροσβέστες και δασοπυροσβέστες.

Ένα Ροτβάιλερ παρακαλά για εναέρια μέσα όποιον Πρωθυπουργό σηκώνει το τηλέφωνο
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το ζήτημα δεν είναι μόνο πως παρακαλά, το ζήτημα είναι πως αντίστοιχες συνθήκες αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες του Βόρειου Ημισφαιρίου και δεν περισσεύει ούτε... ανεμόπτερο.

Δεν το βγάζω από το μυαλό μου, βγήκε σε δηλώσεις (όχι του ίδιου φυσικά) μετά την έξοδο από το συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων. «Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε επικοινωνία με ομολόγους του προκειμένου να εξασφαλιστεί βοήθεια τόσο σε ενάεριες όσο και σε επίγειες δυνάμεις που θα συνδράμουν το έργο των πυροσβεστών».

Τι πήρε;
Δύο εναέρια από Γαλλία, δύο από Ιταλία, δύο από Ισραήλ και πεζοπόρα τμήματα από Ρουμανία, Σλοβακία και Πολωνία που είναι στον δρόμο. Μέσω ΕΕ περισσότερο ή με όποια ανταλλάγματα θα δούμε στο μέλλον.

Άσχετο αλλά πάντα σχετικό πως ο Κυριάκος (όλων των Ελλήνων ή περίπου) μας, είχε βγάλει μια ομιλία στο Κογκρέσο που ερεθίστηκε το Άγαλμα της Ελευθερίας με το ελεύθερο χέρι σαν σκίτσο του Μανάρα. Και μετά πέταξε την δάδα και τον χειροκροτούσε σαν τους Κόνγκρεσμεν, εκστασιασμένη με τον Kyriakos.

Παρακαλά να μην καούμε ρε ο αθεόφοβος, ο Μωυσής, το Τσιτάχ, το Ροτβάιλερ, ο Σιμουλτανέ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ. Και τώρα ζητά πυροσβέστες επειδή έχουμε 4.000 οργανικά κενά, αλλά φτυχώς έχουμε αστυνομικούς να σας βαράνε όταν πάτε στα σπίτια σας που καίγονται και να βγάζουν φωτογραφίες με τις καλόγριες.

Αλλά τι ομιλία στο Κογκρέσο, τόσο καλή που ίσιωσε ο Πύργος της Πίζας...
Η επικοινωνία είναι κρίσιμη, αλλά στο τέλος της ημέρας σε πάει μέχρι ένα σημείο. Η επικοινωνία δεν μπορεί να σώσει τους συμπολίτες σου από τις φλόγες. Για αυτό και πολλά μέσα «τράβηξαν» τις πολλές ανταποκρίσεις από τα μέτωπα.
Κάντε πως δεν υπάρχει!

Υ.Γ. Δεν βγαίνει για δηλώσεις ο Πρωθυπουργός. Γιατί; Γιατί δεν ξέρει πότε πρέπει να γελάσει και πότε πρέπει να είναι σοβαρός. Δεν έχει συναίσθηση της βαρύτητας των πραγμάτων. Αν είχε, δεν θα έκανε τις αστειότητες με την αξυρισιά ή με τους θρήνους στο Υπουργικό τόσες μέρες μετά τα Τέμπη.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ