Μην γίνει Λιάγκας το παιδί σου

Μια ακόμα στιγμή που ντρεπόμαστε για την τηλεόρασή μας

Μην γίνει Λιάγκας το παιδί σου
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Και πάμε στη γιαγιά που σας είχα πει. Και όταν λέμε γιαγιά δεν εννοούμε μόνο τη μαμά της μαμάς ή τη μαμά του μπαμπά, είναι και τα αδέρφια, σωστά; Είναι πάντως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του. Στη συνέχεια έβγαλε ένα βίντεο με τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη να λέει ότι ο εγγονός της ψήφιζε ΝΔ.

Βέβαια είπε και κάτι άλλο: «Ο προπάππους του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια..». Πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιώργος Λιάγκας το έκανε το θαύμα του. Ουσιαστικά βάφτισε μια κυρία που ούτε καν γνωρίζει ο Κασσελάκης σαν γιαγιά του και πέταξε ότι ψηφίζει και Νέα Δημοκρατία. Γιατί; Γιατί μπορεί.

Μετά από λίγο ήρθε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε στο παραπάνω περιστατικό:

Το ζήτημα όμως είναι άλλο. Είναι η ευκολία του πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να ρίξει τον εαυτό του ώστε να «χτυπήσει» κάποιον επειδή δεν τον θέλει, δεν τον γουστάρει, του χαλάει τη φάση του. Και κυρίως είναι το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να ρίξει τον εαυτό του ώστε να «χτυπήσει» κάποιον που δεν μπορεί.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αρνητική είδηση, τα περιστατικά πολλά και η τσίπα λίγη.

Όμως μπορεί και το κάνει. Μπορεί να γελάει με σεξουαλικές παρενοχλήσεις χωρίς να τον αγγίζει κανείς, μπορεί να έχει τις φωτογραφίες της 12χρονης απ' τον Κολωνό στο κινητό του δίχως να υπάρχει πρόβλημα και μπορεί να βγάζει fake άτομα να παριστάνουν άλλα για να περάσει αυτό που θέλει. Μπορεί γιατί είναι ο Λιάγκας και δεν τον ακουμπάει κανένας.

Λέγε, λέγε κάτι θα τους μείνει. Αυτή την τακτική ακολούθησε. Αν έστω 10 άτομα πίστεψαν ότι ο Κασσελάκης ψήφισε ΝΔ είναι νίκη για αυτόν.

Το θέμα όμως είμαστε εμείς. Αναγκαστικά θα ανεχθούμε τους Λιάγκες αυτού του κόσμου, τους ανθρωποφάγους που μόνο πίσω πάνε την κοινωνία. Δεν θα τους θρέψουμε όμως.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ