Πρώτο δείγμα θετικό, αλλά...

Αν δεν ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το κύμα του Κασσελάκη, τότε δεν θα αλλάξουν και πολλά.

Πρώτο δείγμα θετικό, αλλά...
ΠΡΟΒΟΛΗ

Και επίσημα έχουμε μπει στην εποχή του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Νίκησε την Έφη Αχτσιόγλου, έκανε τις αλλαγές που ήθελε για αρχή και ξεκίνησε την αντιπολίτευση και τον δικό του δρόμο ως αρχηγός.

Και αυτός ο δρόμος η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να αποκτά αρκετό ενδιαφέρον, με το πρώτο δείγμα να είναι σίγουρα θετικό ως προς το πρόσωπο που έχει βγάλει ο ίδιος προς τα έξω.

Έχει αποφύγει τις μεγάλες γκάφες που πολλοί περίμεναν, δεν έχει αλλάξει κανέναν προσανατολισμό στο κόμμα, έχει αρχίσει να παρουσιάζει πολιτικές θέσεις (οι οποίες είναι ίδιες με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα) και ο αμφιλεγόμενος μεν, αλλά αποτελεσματικός δε τρόπος επικοινωνίας και παρουσίασης της αντιπολίτευσης δείχνει ότι έχει ταρακουνήσει τη Νέα Δημοκρατία, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Μαρινάκη να αναγκάζεται καθημερινά να λέει ανακρίβειες που εκθέτουν το Μαξίμου.

Όλα καλά μέχρι εδώ, μην ζητάμε και παραπάνω, ούτε δύο εβδομάδες δεν είναι πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το ζήτημα όμως είναι ότι όλα τα παραπάνω τα κάνει ο Κασσελάκης, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Σας θυμίζει κάτι η παραπάνω πρόταση; Αν όχι αντικαταστήστε το «Κασσελάκης» με το «Τσίπρας» και τότε θα σας θυμίσει πολλά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, μοιάζει να μην ξέρει πώς να το πάει. Ήδη το Σαββατοκύριακο έγινε πανελλήνια συνέλευση της «Ομπρέλας», η οποία είχε σαν θέμα τον Κασσελάκη και όχι την αντιπολίτευση στη ΝΔ, η Έφη Αχτσιόγλου δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της και όλοι περιμένουν απλά να δουν τι θα γίνει.

Δεν πάει όμως έτσι το πράγμα ρε... σύντροφοι.

Και αν πάει, πιστεύετε ότι αν καταφέρετε να «ρίξετε» τον Κασσελάκη (γιατί μέχρι και αυτό ακούστηκε), μη δείχνοντας κανέναν σεβασμό στη δημοκρατική διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, ο κόσμος θα ακολουθήσει;

Αν βλέπει όλη μέρα στα κανάλια μόνο τον πρόεδρο να πηγαίνει από δω και από κει και εσάς απλά να παρακολουθείτε και να είστε ουσιαστικά θεατές που αν δεν τους αρέσει το έργο αποχωρούν, θα σας βγάλει πάλι Κυβέρνηση;

Ξέρετε ποιο όνομα ακούγεται πιο πολύ μετά από αυτό του Κασσελάκη; Του Αλέξη Τσίπρα. Είτε πάει γήπεδο, είτε πάει μέχρι τη Βόρεια Μακεδονία για συνάντηση με τον Ζάεφ. Και όποιο άλλο ακουστεί πέρα από αυτά τα δύο, θα είναι για να «στήσει στον τοίχο» τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Μια ο Φίλης, και να σου ο Σκουρλέτης, εμφανίστηκε και ο Παπαδημούλης.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ