Πριν φύγουν είπαν να καταστρέψουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Τώρα μπορούν υπερήφανοι να απολαύσουν την κυριαρχία του Μητσοτάκη

Πριν φύγουν είπαν να καταστρέψουν τον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΒΟΛΗ

Και ναι, είναι επίσημο πλέον, η ομπρέλα αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, πλέον δεν μπορεί να χαρεί κανείς, η συγκεκριμένη είδηση θα ήταν χαρμόσυνη σε περίπτωση που γινόταν πριν μήνες, τώρα απλά έγινε κάτι που θα γινόταν.

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί αν η αποχώρηση αυτή είχε συμβεί τον Σεπτέμβρη θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Θα έφευγαν όσοι διαφωνούσαν με τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών και επιθυμούσαν φράξιες και ο Κασσελάκης θα είχε λευκό χαρτί να στήσει έναν ΣΥΡΙΖΑ που ο κόσμος θα έκρινε είτε θετικά είτε αρνητικά.

Τώρα όμως είναι αλλιώς τα πράγματα..

Τώρα ο Κασσελάκης απλά έγινε Τσίπρας και διαλύθηκε, υποβαθμίστηκε και εν τέλει γελειοποιήθηκε απ' τα μέλη του κόμματος του. Απ' τα ίδια μέλη που τα ίδια έκαναν και στον παλιό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Επί δυο μήνες συγκεκριμένοι... Συριζαίοι έβγαιναν στα κανάλια, που τόσο επιθυμούσαν σάρκα Στέφανου, και παρά να κάνουν αντιπολίτευση στα αίσχη του Κυριάκου Μητσοτάκη έκαναν στον πρόεδρο του κόμματος τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ανάμεσα σε αναρτήσεις και ρεπορτάζ του Λιάγκα ήρθε και η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να δέσει το γλυκό. Οι ίδιοι που θα έφευγαν και το ήξεραν, εξευτελίσαν ον πρόεδρο του κόμματος τους φωνάζοντας του λαϊκισμούς του στιλ «πήγαινε στο Μαϊάμι» που θα ζήλευε και ο πιο πιστός δεξιός.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα οι συγκεκριμένοι «ομπρελίστας», που μόνο 2 απ' αυτούς κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου στις εκλογές, μαζί με κανάλια και τα άλλα κόμματα να ρημάξουν το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ και του Κασσελάκη.

Και έτσι, δυο μήνες μετά, κατάφεραν έναν άνθρωπο να του περάσουν δεκάδες ρετσινιές, που ανάθεμα και αν ισχύουν οι μισές, να βγάλουν όλοι τον ΣΥΡΙΖΑ νεκρό, να πατώσει στις δημοσκοπήσεις.

Και αφού οι «Φίληδες» αυτού του κόμματος κατάφεραν αυτό που ήθελαν, έφυγαν.

Οι άνθρωποι που τόσο πόνεσαν τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως λένε, αυτοί που τον θεωρούσαν τσιφλίκι τους μια ζωή, αφού δεν πέρασε το δικό τους με φράξιες είπαν να τον διαλύσουν.

Τόσο απλά, τόσο ωραία.
Μόνο που η ιστορία θα πρέπει να τους κρίνει καθημερινά από εδώ και πέρα.
Τόσο απλά, τόσο ωραία και κυρίως πολύ, μα πολύ, σκληρά!

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ