Φάρλεϊ: «Ούτε να πάω τουαλέτα δεν μπορώ με τον Λιάγκα»

Το σκυλάκι του Στέφανου Κασσελάκη μιλάει αποκλειστικά στο 20/20

Φάρλεϊ: «Ούτε να πάω τουαλέτα δεν μπορώ με τον Λιάγκα»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Γεια σας, δεν συστήνομαι καν, με γνωρίζετε σίγουρα. Είμαι το δεύτερο πιο διάσημο σκυλί στην Ελλάδα μετά τον Πλούτο. Ok, μερικοί θα πείτε ότι έχω καλή σχέση με αυτόν κιόλας, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι και δεν θέλω να λαϊκίζω βραδιάτικα.

Βραδιάτικα είπα, γιατί βραδιάτικα καταφέρνω να βρω την ησυχία μου. Ο Στέφανος ήρθε πριν λίγο σπίτι βλέπετε και έπεσε ξερός κάτω, γύρισε πάλι μετά από τουρ σε 4 πόλεις και απλά κοιμάται. Ευτυχώς δηλαδή γιατί ποιος ακούει για σύγχρονη αριστερά ξανά και ξανά.

Θέλω μέσω του σαιτ σας να διαμαρτυρηθώ, δεν μπορώ άλλο. Καλύτερα να με έστελναν με τα σκυλιά του Άδωνι να μας μάθουν αρχαία ελληνικά, δεν είναι ζωή αυτή από τότε που ήρθαμε απ' το Μαιάμι.

Με είχανε τόσες ώρες στο αεροπλάνο δεν είπα τίποτα, με βγάλανε βίντεο για προεκλογική καμπάνια μιλιά δεν έβγαλα, όταν κέρδισε το αφεντικό ήρθανε στη Κουμουνδούρου όλοι οι ψηφοφόροι να με χαϊδέψουν δεν γάβγισα, αλλά ρε Έλλαδα, άσε με να χέσω με την ησυχία μου.

Ναι, το παραδέχομαι βγήκαμε ένα βράδυ για ποτά και μετά μπέργκερ και διέλυσα το στομάχι μου ήταν ανάγκη το επόμενο πρωί ρε Λιάγκα να στείλεις κάμερες και να κάνεις ολόκληρο ρεπορτάζ για το πρόβλημα υγείας μου; Θα σου πω εγώ, hangover!

Έχουμε την τρέλα με τον Πολάκη στα τηλέφωνα, έχουμε τον Τάιλερ να τους κοιτάει όλους και να μην καταλαβαίνει Χριστό, είναι και το αφεντικό μες στη μέση και κάθε φορά γυρνάει την κουβέντα στον εαυτό του, έχουμε και τον Λιάγκα να κάνει κουμάντο στον κώλο μας.

Ήδη χθες πήρε τηλέφωνο και ρώταγε τι κροκέτες έφαγα, έπαιρνε τηλέφωνο φίλους σκύλους και ρώταγε για μένα, πήρε τον κτηνίατρο να μάθει αν έχω κάνει εμβόλια. Βαρέθηκα...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά παίζει να είμαι και το πιο σοβαρό ρεπορτάζ του Λιάγκα μετά απ' αυτό με τη γιαγιά του αφεντικού.

Αλλά ντάξει, κάπου όπα ρε Γιώργο, κουράστηκα.

Γαβ.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ