Τέμπη: Πώς η επιλογή του να δουλεύει πολύ, έκανε τον Ηλία να γράψει ένα σίχαμα

Αν θέλετε να μάθετε ποιο είναι το πιο σιχαμένο, αυτοαναφορικό άρθρο γνώμης που έχει γραφτεί για τα Τέμπη, αυτό ανήκει σε ένα διαμαντάκι του Capital.gr το οποίο διατείνεται πως έχασε το τραίνο επειδή είναι εργασιομανής. Το άρθρο του έχει αρχειοθετηθεί, ώστε να μπορείτε να το διαβάσετε άφοβα χωρίς να δώσετε κλικ. To ατεσιοχοριλίκι δεν είναι μαγκιά...

Τέμπη: Πώς η επιλογή του να δουλεύει πολύ, έκανε τον Ηλία να γράψει ένα σίχαμα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Αν υπήρχε διαγωνισμός για το πιο σιχαμένο πόνημα που έχει γραφτεί πάνω σε τραγωδία, αυτό ενός Ηλία Παπαγεωργιάδη θα έπιανε σίγουρα μια θέση στο ελληνικό Top Ten της γλίτσας. Η αυτοαναφορικότητα του αρθρογράφου που εφευρίσκει μια σύνδεση μεταξύ αυτού και του εγκλήματος των Τεμπών για να πάρει κλικ, είναι τόσο εκπληκτική όσο και το θράσος του.

Χωρίς να δείχνει καμία τάση ενσυναίσθησης, ο αρθρογράφος του Capital.gr έγραψε ένα από τα πιο έωλα, μετέωρα και αυτοαναφορικά άρθρα γνώμης που έχουν γραφτεί ακόμα και σε φιλελέ ιστότοπο. Προσπαθεί να καπηλευτεί αυτό που εκλαμβάνει ως «hype» καθώς οι οικογένειες των θυμάτων τράβηξαν όλη την προσοχή των ΜΜΕ στις δεκάδες πράξεις συγκάλυψης της υπόθεσης στις οποίες προχώρησε η Κυβέρνηση.

Ο αρθρογράφος δεν διστάζει να παρουσιάσει μάλιστα έναν «Γρηγόρη», που είναι από το χωριό δεν τον ξέρεις, ο οποίος τον «λούζει στις κολακείες». 

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος αρθρογράφος που -βιωματικά πάντα- «σώζει επιχειρήσεις»

«Γ: "Πώς είναι δυνατόν να είσαι αποφασιστικός και ψύχραιμος στα σημαντικά, τα δύσκολα, τα δισεπίλυτα για εσένα και τους άλλους και την ίδια ώρα για μικροπράγματα να αλλάζεις γνώμη 10 φορές; Ανάποδος άνθρωπος..."

"Ναι, ρε Γρηγόρη", σκέφθηκα... "καλά τα λες εσύ... όμως αύριο έρχεται στην Αθήνα ένας νέος πελάτης από το Βουκουρέστι... έχει πληρώσει τόσα λεφτά, θέλει να του ξαναστήσω από το μηδέν την αλυσίδα με τα ζαχαροπλαστεία του, που είναι σε ελεύθερη πτώση... δείχνει ωραίο να του πω "σόρυ, αρρώστησα" και να αναβάλλω το ραντεβού μας;» 

 Ο Ηλίας στην συνέχεια με το γνωστό ψευδοβιωματικό τρόπο των φιλελεύθερων του facebook, αφού μας «περιγράφει» πως «έχασε» «το τρένο» διαφημίζεται ακόμα μια φορά ως το άτομο που προσλαμβάνουν για να «αναστήσουν επιχειρήσεις». 

Στο λινκ εδώ, μπορείτε να διαβάσετε ένα από τα πιο ανήθικα άρθρα γνώμης που έχουν γραφτεί πάνω σε μια εθνική τραγωδία, χωρίς να του δώσετε κλικ.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ