Μια χώρα τσιφλίκι του Μητσοτάκη που ανέχεται τύπους σαν τον Άδωνι

Κάνουν ό,τι θέλουν και δεν τους αγγίζει κανείς. Μπράβο Έλληνες, τουλάχιστον λέτε τη Βόρεια Μακεδονία «Σκόπια» και χαίρεστε. Μη ικανοί για κάτι παραπάνω.

Μια χώρα τσιφλίκι του Μητσοτάκη που ανέχεται τύπους σαν τον Άδωνι
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τη φάση της ζωής τους φαίνεται πως περνάνε γενικά οι Νεοδημοκράτες της χώρας, ειδικά μετά τις εκλογές, καθώς όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο ωμά βουτάμε καθημερινά στη σήψη που μας προσφέρουν από πρώτο χέρι οι... κυβερνήτες μας.

Άλλωστε τα παραδείγματα δεν είναι και λίγα, τελευταίο και καλύτερο το πόσο ασχολείται η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με επιχειρήσεις και λεφτά στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή που κόμμα του χρωστάει εκατομμύρια την ώρα που σου παίρνουν εσένα τα σπίτια για 6.000 ευρώ. Α και όταν επίσης βρίσκεται πίσω από πολλές υποθέσεις επιχειρήσεων και χρημάτων έξω...

Φυσικά δεν είναι μόνο το παραπάνω, γιατί θα μπορούσε κανείς να πει ότι έτυχε μωρέ το περιστατικό, προχωράμε.

Υπάρχει και το σόου του Άδωνι Γεωργιάδη στα νοσοκομεία να φωτογραφίζεται με ασθενή που πλήρωσε σε δημόσιο νοσοκομείο για να κάνει μια εγχείρηση. Και η φωτογραφία να έχει φυσικά μια αισθητική εφταετίας και μόνο

Αλλά ούτε θα του πει κανείς τίποτα αυτουνού, έτσι είναι εδώ τα πράγματα.

Βέβαια, ο πρώην πωλητής που έχει τονίσει πόσο καλή ήταν η οικονομία την περίοδο της χούντας, δεν σταμάτησε εκεί. Καθώς την ίδια μέρα που καρκινοπαθής αυτοκτόνησε επειδή δεν είχε θεραπεία, αυτός έκανε διαφήμιση στο μαγαζί του Αντώνη Ρέμου, ενός ακόμα... Ελληνάρα που έχει πλουτίσει από δουλειές στο εξωτερικό και το παίζει άρχοντας στα μέρη μας.

Αλλά ok και εδώ μωρέ, έτσι είναι στην Ελλάδα

Ξέρετε, υπάρχουν και τα Τέμπη. Εκεί που οι συγγενείς των θυμάτων φωνάζουν για δικαίωση και η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για συγκάλυψη. Τα πάντα όμως.

Δεν αποδέχεται αιτήσεις για προανακριτική επιτροπή, έβαλε τον Μαρκόπουλο να λειτουργεί σαν λοχίας στην εξεταστική και να κάνει ό,τι θέλει και φυσικά δεν έχει σκοπό να «σουτάρει» συνοπτικά τον Αχιλλέα Καραμανλή. Ο οποίος είχε κάνει πάρτι προσλήψεων στον ΟΣΕ, βάζοντας Σερραίους, προφανώς μη ικανούς, σε κρίσιμες θέσεις. Γιατί ναι, όποιος μπαίνει στο δημόσιο με πολιτικό μέσο άχρηστος είναι, όχι άριστος.

Άλλα ok, Βαλκάνια εδώ και περήφανοι είμαστε.

Θέλετε κι άλλα; Έχουμε πολλά, αλλά θα πρέπει να γράφουμε μέρες, μήνες, χρόνια.

Και όποιος φωνάξει για τα παραπάνω δεν θα ακουστεί, γιατί κάποτε υπήρξαν κάτι λίστες Πέτσα και κάτι μέσα που δεν στηρίζουν απλά ΝΔ, κουνάνε και το χέρι στους άλλους και όποιος μιλήσει είναι λαϊκιστής.

Αλλά σιγά, δεν ήξερες ότι είναι έτσι.

Ξέρετε οι απαντήσεις που παίρνουμε απ' τα παραπάνω σωστές είναι, έτσι είναι και άμα μας αρέσει. Είμαστε μια χώρα τσιφλίκι και μας αρέσει. Μια χώρα βουτηγμένη στα σκατά, αντάξια του λαού που την εκπροσωπεί.

Για αυτό και πλέον δεν τον νοιάζει κανέναν η κατάληξη της χώρας, γιατί δεν είναι και κάτι τρομερό πλέον.

Για αυτό δεν θα νοιάξει και τους νέους που θα φύγουν έξω, γιατί σιγά τι θα χάσουν.

Μπράβο Έλληνες, τουλάχιστον λέτε τη Βόρεια Μακεδονία «Σκόπια» και χαίρεστε. Μη ικανοί για κάτι παραπάνω.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ