Καφεδάκι να κεράσω;

Συνεχίζονται οι ανατιμήσεις και η έλλειψη πλαφόν στα πάντα 

Καφεδάκι να κεράσω;
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες απ' τη σοκαριστική επανεκλογή της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές του 2023, όταν και η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από έναν κυριολεκτικά... χαζεμένο Ελληνικό λαό.

Αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης φαίνεται πως εκμεταλλεύεται στο έπακρο η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κάνουν ό,τι θέλουν στη χώρα, χωρίς να τους ελέγχει και να τους λέει κάτι κανένας.

Τιμές που αυξάνονται καθημερινά και ένας μισθός που αυξήθηκε τόσο λίγο που χάνεται στις πρώτες 12 ημέρες του μήνα.

Τελευταίο θύμα των ανατιμήσεων είναι φυσικά ο καφές, καθώς σύμφωνα με πάρα πολλά άρθρα και ρεπορτάζ λέγεται ότι για να πάρουμε έναν στο χέρι θα χρειαστεί να δίνουμε περίπου 3 ευρώ.

Ναι, για 2 κουταλιές καφέ και νερό 3 ευρώ.

Αλλά τι να κάνουμε ανατιμήσεις... και εδώ.

Βέβαια δεν είναι το μοναδικό που έχει αυξηθεί. Το λάδι συνεχίζει αμείωτα να ανεβαίνει, η βενζίνη σταθερά στα 2 ευρώ το λίτρο, ενώ το αγαπημένο μας σουβλάκι οδεύει προς τα 4.

Για το σούπερ μάρκετ δεν μιλάμε καν...

Όσο για τον μισθό, μικρή αύξηση που σε σχέση με τις τωρινές τιμές αν το δει κανείς αναλογικά τα 600 ευρώ που έπαιρνε ο κόσμος το 2019 ήταν περισσότερα απ' τα τωρινά χρήματα.

Έτσι για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε και τι συμβαίνει στη χώρα που λένε ότι έχει οικονομική σταθερότητα.

Α, και οι εκλογές είναι σε λιγότερο από έναν μήνα, έτσι για να γνωρίζουμε...

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ