Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει για όλα στο 2020mag.gr: «Πάντα υπάρχουν και ερείπια όταν γίνονται ανακατατάξεις - Τα ερείπια θα όφειλαν να προσέχουν περισσότερο» (vidcast)

«Αγάπη είναι να νιώθεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο σημαντικοί όσο είσαι και εσύ. Ελευθερία σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να είναι αυτό που γεννήθηκε και να νιώθει φυσιολογικός».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει για όλα στο 2020mag.gr: «Πάντα υπάρχουν και ερείπια όταν γίνονται ανακατατάξεις - Τα ερείπια θα όφειλαν να προσέχουν περισσότερο» (vidcast)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κάποιοι άνθρωποι βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν μέσα από μία "επανάσταση" που έγινε. Λένε α, τώρα το θυμηθήκανε. Ναι. Δεν θάβονται όλα για πάντα

Τα ιδιωτικά κανάλια θεοποίησαν κάποιους ανθρώπους. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η εικονική ευδαιμονία. Υπάρχει φτωχοποίηση

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο 2020mag.gr και τον Κωνσταντίνο Βρεττό για την επαναστατικότητα με την οποία διαχειρίστηκε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τις καταγγελίες του #metoo, για την θάλασσα που κρύβει μέσα του, για τα όνειρα που δεν σταματάει ποτέ να κάνει και έδωσε τους δικούς του ορισμούς πάνω στην αγάπη, στην ελευθερία και στην εξουσία.

Είμαι αρκετά ισχυρή προσωπικότητα και αν είχα αφήσει κάποιες εποχές να φαίνεται ότι δεν είμαι, το έκανα για λόγους "πολιτικής"

Εξουσία είναι η δύναμη που έχει κάποιος να επιδρά πάνω στις αποφάσεις των άλλων και πρέπει να βρίσκουμε το θάρρος και το κουράγιο να τον ρίχνουμε απ’ το βάθρο του

Δημοσιογραφική Επιμέλεια/ Παρουσίαση: Κωνσταντίνος Βρεττός
Σκηνοθεσία: Μαρία Γαλάτη - Αντώνης Παπαβομβολάκης
Μοντάζ/επιμέλεια ήχου: Αντώνης Παπαβομβολάκης
20/20 Τheme: Σαλβατόρε Μπέτσι

Artwork: jordan_pyro

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ