Σπύρος Γραμμένος: Τα Σάββατα του Δεκέμβρη και τις Παραμονές στον «Ορφέα», με πολλές εκπλήξεις

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος πήρε παράταση για τα Σάββατα μέχρι τέλη Δεκεμβρίου, με 2 extra παραστάσεις τις Παρασκευές 24/12 & 31/12. Παραμείνετε συντονισμένοι στο 2020mag.gr για προσκλήσεις και αποκλειστικό υλικό.

Σπύρος Γραμμένος: Τα Σάββατα του Δεκέμβρη και τις Παραμονές στον «Ορφέα», με πολλές εκπλήξεις
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Σπύρος Γραμμένος βάζει σε μία σειρά τα τραγούδια του, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών που έχει ζηλέψει και τα παρουσιάζει στη μουσική σκηνή του «Ορφέα», στη Φωκίωνος Νέγρη.

Η παράστασή του, που ξεκίνησε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, με καλεσμένους-έκπληξη που φυσικά δεν μας τους αποκαλύπτει από πριν, πήρε παράταση για τα Σάββατα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, με extra παραστάσεις τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, τις Παρασκευές 24 & 31 Δεκεμβρίου.

Κανονίστε με την παρέα σας ή και μόνο με τον εαυτό σας, κλείστε τη θέση σας και αφεθείτε στον Σπύρο Γραμμένο να σας δείξει πού μπορεί να σας βγάλει ένα Σαββατόβραδο παρέα με τον «Κουκουλοφόρο», την «Ενενηντάρα TDK», τον «Αθλητικό τύπο», τη «Μιρέλα» και τους μυστηριώδεις καλεσμένους του.

Παραμείνετε συντονισμένοι στο 2020mag.gr για προσκλήσεις και αποκλειστικό υλικό και θυμηθείτε το podcast - συνέντευξη του Σπύρου Γραμμένου στον Δημήτρη Παπαβομβολάκη και το 2020mag.gr τον περασμένο Απρίλιο. 

Μουσική σκηνή Ορφέας
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8668544
Φωκίωνος Νέγρη 25, Αθήνα

Αν σας αρέσει ο Σπύρος, ακολουθήστε τον στο YouTube, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ