Σπύρος Γραμμένος: Σάββατα στον «Ορφέα», με πολλές εκπλήξεις

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος, από 16 Οκτωβρίου «κατασκηνώνει» τα Σάββατα στον «Ορφέα», στη Φωκίωνος Νέγρη, μέχρι... το επόμενο lockdown, όπως αναφέρει στο -ευφάνταστο- Δελτίο Τύπου του. Το 2020mag.gr θα βρεθεί συστηματικά κοντά του αλλά και κοντά σας, με προσκλήσεις και αποκλειστικό υλικό.

Σπύρος Γραμμένος: Σάββατα στον «Ορφέα», με πολλές εκπλήξεις

Ο Σπύρος Γραμμένος βάζει σε μία σειρά τα τραγούδια του, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών που έχει ζηλέψει και τα παρουσιάζει στη μουσική σκηνή του «Ορφέα», στη Φωκίωνος Νέγρη.

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, θα περνάει και κάποιος ακόμη απ' τη σκηνή. Καλεσμένοι - έκπληξη του Σπύρου, που φυσικά δεν πρόκειται να μας τους αποκαλύπτει από πριν!

Κανονίστε με την παρέα σας ή και μόνο με τον εαυτό σας, κλείστε τη θέση σας και αφεθείτε στον Σπύρο Γραμμένο να σας δείξει πού μπορεί να σας βγάλει ένα Σαββατόβραδο παρέα με τον «Κουκουλοφόρο», την «Ενενηντάρα TDK», τον «Αθλητικό τύπο», τη «Μιρέλα» και τους μυστηριώδεις καλεσμένους του.

Παραμείνετε συντονισμένοι το επόμενο διάστημα στο 2020mag.gr για προσκλήσεις και αποκλειστικό υλικό και θυμηθείτε το podcast - συνέντευξη του Σπύρου Γραμμένου στον Δημήτρη Παπαβομβολάκη και το 2020mag.gr τον περασμένο Απρίλιο. 

Μουσική σκηνή Ορφέας
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8668544
Φωκίωνος Νέγρη 25, Αθήνα

Αν σας αρέσει ο Σπύρος, ακολουθήστε τον στο YouTube, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.