Καλλιτέχνες: «Όλοι στον δρόμο», παρά τη βροχόπτωση (εικόνες + video)

Aπό τις 12.00 διεξάγεται στο κέντρο της Αθήνας το παν-καλλιτεχνικό συλλαλητήριο διεκδίκησης μέτρων προστασίας του εισοδήματος και της υγείας των εργαζομένων του κλάδου, με μαζική τη συμμετοχή σωματείων, φορέων και καλλιτεχνών, παρά τον βροχερό καιρό.

Καλλιτέχνες: «Όλοι στον δρόμο», παρά τη βροχόπτωση (εικόνες + video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύσσωμα τα καλλιτεχνικά σωματεία, φορείς και καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, στέλνοντας ηχηρό «μήνυμα» στην κυβέρνηση να άρει τα μέτρα απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση και τη διασκέδαση και διεκδικώντας μέτρα προστασίας της υγείας και του εισοδήματος των εργαζομένων του κλάδου.

Υπό τους ήχους των κρουστών και φωνάζοντας συνθήματα, οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν την πορεία τους από τα Προπύλαια λίγα λεπτά μετά τις 12.00 και κατέληξαν στην πλατεία Συντάγματος, όπου συμμετείχαν σε δρώμενα μαζί με όσους, παρά τη βροχόπτωση, κατάφεραν να προσέλθουν στη συγκέντρωση με τα μουσικά τους όργανα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αντίστοιχες συγκεντρώσεις από τις 11.00 το πρωί σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ηράκλειο, Χανιά, Πάτρα, Σάμο και Χαλκίδα.

Φωτορεπορτάζ: 2020mag.gr

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ