Ο αισθαντικός «Πασατέμπος» της Χριστίνας Ψύχα (video)

Η Χριστίνα Ψύχα, μία από τις πιο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και τραγουδοποιούς της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει τη δική της jazz εκδοχή στον «Πασατέμπο» του Μανώλη Χιώτη και του Γιώργου Γιαννακόπουλου, με τη συνδρομή μίας ομάδας εξαιρετικών μουσικών.

Ο αισθαντικός «Πασατέμπος» της Χριστίνας Ψύχα (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες εκπροσώπους της νεότερης γενιάς που έχουμε ξεχωρίσει εδώ και καιρό, από αυτές που κομίζουν μία νέα, αξιοπρόσεκτη αισθητική στα μουσικά πράγματα.

Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Χριστίνα Ψύχα, που μέσα από τη φωνή της και το μουσικό περιβάλλον που δημιουργεί παντρεύει στοιχεία από την jazz, τη latin και την ελληνική μουσική, αυτή τη φορά μας παρουσιάζει τη δική της εκδοχή στο τραγούδι «Πασατέμπος» των Μανώλη Χιώτη και Γιώργου Γιαννακόπουλου, σε ένα μουσικό video εξαιρετικό σε ήχο και εικόνα. Μαζί της ο Νικόλας Αναδολής στο πιάνο, η Άλκηστις Μισούλη στη βιόλα και ο Γρηγόρης Θεοδωρίδης στο κοντραμπάσο.

Η Χριστίνα Ψύχα τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Βιολετέρα», ένα άλμπουμ που περιλαμβάνει 11 ελληνόφωνα τραγούδια σε μουσική και στίχους της ίδιας και σε ενορχήστρωση του Νικόλα Αναδολή, που ξεχωρίσαμε τόσο για τις όμορφες συνθέσεις και τις ανεπιτήδευτες ερμηνείες όσο και για την ενδιαφέρουσα ενορχηστρωτική προσέγγιση.

Με την κυκλοφορία της «Βιολετέρας», η νεαρή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός δημοσιοποίησε ένα video-ντοκιμαντέρ παρουσίασης, με πλάνα από τις ηχογραφήσεις και την ίδια να μιλά για το άλμπουμ, που αξίζει να δείτε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ