Πρώτη ακρόαση: Of Time – Katerine Duska (video)

Η Katerine Duska επιστρέφει στις κυκλοφορίες με το εντυπωσιακό νέο της single “Of Time”, συνεχίζοντας να κάνει αυτό που ξέρει καλά: μία προσεγμένης αισθητικής international pop που αξίζει να ακούσεις (και να δεις).

Πρώτη ακρόαση: Of Time – Katerine Duska (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το νέο single της Katerine Duska είναι εδώ. Πρόκειται για το “Of Time”, το τραγούδι που αποτελεί το πρώτο μέρος του επιλόγου του EP της Call Me Nyx”, το οποίο κυκλοφορεί με ένα βίντεο σε μορφή ταινίας μικρού μήκους με πρωταγωνίστρια την Katerine στον ρόλο του alter ego της, Nyx.

Με αιχμηρό ήχο και εικόνα, η αγωνιώδης διάθεση του “Of Time” εντείνεται από την ασφυκτική ατμόσφαιρα του βίντεο, μια αντίστροφη μέτρηση και ένα απροσδόκητο cliffhanger. Τα συναρπαστικά φωνητικά της Duska τραγουδούν Are we out of time?”, εκφράζοντας τις κοινωνικο-περιβαλλοντικές αγωνίες της γενιάς της, ενώ η Nyx βλέπει το ταξίδι της μέσα στη νύχτα να τελειώνει.

Τη μουσική και τους στίχους συνυπογράφει η Katerine Duska μαζί με τον στενό της συνεργάτη David Sneddon (Lewis Capaldi, Sam Smith, Lana Del Rey). Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε στο Λονδίνο από τον Anu Pillai (Lewis Capaldi, Roisin Murphy) και στην Αθήνα από τον Daniel Hyde.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο υπογράφει η ανερχόμενη σκηνοθέτρια Elle Terse.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ