Αποκλειστικά στο 2020mag.gr: Στέλιος Τσουκιάς - Ένας λύκος αισθηματίας (video)

Δύο χρόνια μετά το πρώτο του album, o ταλαντούχος τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει με το τραγούδι “Ένας λύκος αισθηματίας”, σε μουσική δική του και ποίηση Αργύρη Χιόνη, που αποτελεί τον προάγγελο της επερχόμενης δεύτερης δισκογραφικής δουλειάς του.  Ένα εσωτερικό τραγούδι με ενδιαφέροντα ήχο και ξεχωριστή ερμηνεία, που μιλά για τη “δίψα” που έχουμε όλοι για αγάπη.

Αποκλειστικά στο 2020mag.gr: Στέλιος Τσουκιάς - Ένας λύκος αισθηματίας (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς “ανοίγει τα χαρτιά” του αναφορικά με την επικείμενη κυκλοφορία του δεύτερου album του και μας παρουσιάζει το πρώτο single της νέας σειράς τραγουδιών του, που τιτλοφορείται “Ένας λύκος αισθηματίας”, σε μουσική και ερμηνεία δική του και ποίηση Αργύρη Χιόνη. Πρόκειται για μία νέα κυκλοφορία υψηλής αισθητικής από έναν πολλά υποσχόμενο τραγουδοποιό.

Στην ερμηνεία του Στέλιου Τσουκιά, οι κοφτερές και γυμνού συναισθήματος λέξεις του σπουδαίου ποιητή Αργύρη Χιόνη βρίσκουν την κατάλληλη εσωτερική έκφραση, που σε συνδυασμό με την καλοδουλεμένη μουσική και ηχητική ατμόσφαιρα, συνηγορούν σε ένα άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Η εξαιρετική οπτικοποίηση του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία των Παναγιώτη Ανδριανού και Παναγιώτας Βιτετζάκη, αποτυπώνει με μία ευαίσθητη κινηματογράφηση το συναίσθημα του τραγουδιού.

Ακούστε/δείτε το πρώτοι αποκλειστικά στο 2020mag.gr:

Ο τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς είναι ένας μαθηματικός που δουλεύει ως Data Analyst για να υποστηρίξει το πάθος του για τη μουσική. Ένας καλλιτέχνης με αναφορές τόσο στη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία όσο και στη διεθνή, ανοιχτός στις επιρροές και τη σύζευξη διαφορετικών στυλ. Ένας πολίτης του κόσμου που έφυγε από το Λονδίνο και επέστρεψε στα Εξάρχεια.

Ο Στέλιος ταξιδεύει με την κιθάρα του και τραγουδά σε μια παρέα στη Φολέγανδρο ή σε μια ανοιχτή αγορά στο Κάιρο. Μας δείχνει ποιος είναι μέσα από τα τραγούδια του και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι όπως εκείνος το έχει φανταστεί.

Με τα λόγια του Στέλιου Τσουκιά:

Φοβάμαι την αγάπη ή με φοβάται εκείνη; Δεν έχω απαντήσει και μάλλον δε θα μάθω μέχρι να αποχωρήσω από τον κόσμο αυτό. Φαντάζομαι είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης μου. Σίγουρα, θα ήθελα στο μέλλον να φοβάμαι λιγότερο. Αυτό αισθάνθηκα όταν μελοποίησα το ποίημα του Αργύρη Χιόνη, με αφορμή το σεμινάριο τραγουδοποιίας του Νίκου Ζούδιαρη που παρακολουθούσα τον χειμώνα του 2020. Η Παναγιώτα Βιτετζάκη, που μου σύστησε το ποίημα αυτό, ανέλαβε μαζί με τον Παναγιώτη Ανδριανό να οπτικοποιήσουν τον σύγχρονο ήχο με τον οποίο έντυσε το τραγούδι ο στενός μου συνεργάτης και φίλος Κώστας Γεωργιάδης. Έτσι, ένιωσα πως το παζλ ολοκληρώθηκε. Εύχομαι να έχουμε την αγκαλιά μας ανοιχτή και να περιορίσουμε το αρπακτικό, τον λύκο που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

-Στέλιος Τσουκιάς


INFO

Στέλιος Τσουκιάς 
Ένας Λύκος Αισθηματίας

Μουσική: Στέλιος Τσουκιάς
Ποίηση: Αργύρης Χιόνης

Σύντομα σε όλες τις Digital Πλατφόρμες 

Στίχοι 

Διψάω γι'αγάπη
πεινάω γι'αγάπη
ουρλιάζω γι'αγάπη
πεθαίνω γι'αγάπη

Αλλά είμαι ο λύκος ο κακός
και τέτοια αισθήματα δεν γίνεται να έχω
γιατί αν το μάθουνε τα πρόβατα
θα με κατασπαράξουν

Credits

Ηλ.κιθάρα - πλήκτρα - programming: Κώστας Γεωργιάδης
Ενορχήστρωση - μίξη - παραγωγή: Κώστας Γεωργιάδης
Επιμέλεια φωνής: Νίκος Ζούδιαρης 

Music Video – Συντελεστές

Ηθοποιός: Παναγιώτα Βιτετζάκη
Σύλληψη ιδέας: Παναγιώτα Βιτετζάκη
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Ανδριανός & Παναγιώτα Βιτετζάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας & κάμερα: Μιχάλης Ανδριανός & Παναγιώτης Ανδριανός 
Make up artist: Βασιλική Γιολάντα Κήτα
Φροντιστής: Ρωμανός Παπαζώτος
Παραγωγή: Στέλιος Τσουκιάς / Δημήτρης Κρανιώτης (Ark4Art) 
 
Οργάνωση Παραγωγής
Στέλιος Τσουκιάς 

Management
Δημήτρης Κρανιώτης - Ark4Art 

Κυκλοφορία
 
Formiggart

Επικοινωνία
zuma communications

Follow Στέλιος Τσουκιάς

Facebook | Instagram | Spotify | Youtube 


 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ