«Πεταμένα λεφτά»: Γραμμένος και Πουλής στον «Ορφέα» από 25/2

Από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής θα μας περιμένουν στο καλλιτεχνικό στέκι «Ορφέας» στην Κυψέλη. Στην παρέα τους ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς, με κιθάρες, μπουζούκια, λαούτα, μαντολίνα και ό,τι άλλο χρειαστεί για να φτάσουν στον προορισμό τους.

«Πεταμένα λεφτά»: Γραμμένος και Πουλής στον «Ορφέα» από 25/2
ΠΡΟΒΟΛΗ

Mετά τον ιδιαίτερα επιτυχημένο κύκλο παραστάσεών του στον «Ορφέα» στο κλείσιμο της περασμένης χρονιάς, ο Σπύρος Γραμμένος επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» με ένα νέο project που προέκυψε από μία πρωτότυπη συνεργασία, με τίτλο «Πεταμένα λεφτά».

Χωρίς να ξεφεύγουν από τη σάτιρα και την κωμωδία που τους βασανίζει, ο Σπύρος Γραμμένος και ο Κωνσταντίνος Πουλής ετοίμασαν ένα ταξίδι από το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό, μέχρι τον «Κουκουλοφόρο», το «Ω Να Σου» αλλά και μέχρι την «Ψυχή» και το «Το όνομά μου ειν’ το δικό σου», φτιάχνοντας κείμενα, δημιουργώντας εικόνες, με μοναδικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, αλλά να μην φύγει και το κοινό με άδεια χέρια.

Το 2020mag.gr είναι Χορηγός Επικοινωνίας της νέας σειράς παραστάσεων, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στις σελίδες μας στα social media όλο το επόμενο διάστημα για προσκλήσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ και πολλές εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ