Ανοιξιάτικη collective έκθεση - 9 & 10 Απριλίου στον τεχνοχώρο "Φάμπρικα"

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 9 & 10 Απριλίου, διεξάγεται στον τεχνωρο Φάμπρικα (Μ. Αλεξάνδρου 125 Κεραμεικός) ένα collective ανοιξιάτικο μπαζάρ/έκθεση στο οποίο θα βρείτε ρούχα, φυτικά καλλυντικά, βινύλια, κεραμικά, μικροαντικείμενα, κοσμήματα κ.ά

Ανοιξιάτικη collective έκθεση - 9 & 10 Απριλίου στον τεχνοχώρο
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στην έκθεση συμμετέχουν:

Soap and goods
Η Χαρά παράγει φυτικά καλλυντικά με εκχυλίσματα βοτάνων και τις φυτικές χρωστικές και τα σαπούνια αρωματίζονται αποκλειστικά με τα εκχυλίσματα που φτιάχνει. Στη συλλογή θα βρεις πολλά είδη σαπουνιών αλλά και αποσμητικές κρέμες, βάλσαμα για τα χείλη και προϊόντα περιποίησης του προσώπου και του σώματος.

Hoko crafts
Ο Στέφανος και η Σίλβια είναι το Hoko. Σχεδιάζουν και δημιουργούν χειροποίητα έπιπλα και διακοσμητικά από πρώτες ύλες όπως ξύλο, ύφασμα και άλλα.

Erkyna
Η Erkyna, Ιωάννα Καραβασίλη είναι επιπλοποιός. Δημιουργεί επίσης και κοσμήματα από ξύλο, ασήμι, υγρό γυαλί και άλλα υλικά. Κάθε κόσμημα είναι χειροποίητο και μοναδικό. Εμπνέεται από την πόλη, την πολεοδομία της, τα σπίτια της, τις βιομηχανικές ζώνες και τους ανθρώπους της.

Sugarline
Η Super Katerina το 1999 δημιούργησε το sugar line productions, ένα project παραγωγής εικαστικών εφαρμογών και αισθητικών προτάσεων.
Σχεδιάζει και κατασκευάζει θεματικά κοσμήματα (και όχι μόνο) χρησιμοποιώντας διαφορά απροσδόκητα υλικά σε ύφος ανατρεπτικό, ειρωνικό, ρομαντικό και νοσταλγικό.

2nd2, Reworked items & handmade accessories
H Δανάη Σίμου μέσα από ένα non-binary, sustainable brand παρεμβαίνει κυρίως ζωγραφικά πάνω σε οικογενειακά items επιχειρώντας μέσα από την εικαστική αυτή προσέγγιση να τεκμηριώσει τη διαχρονικότητα ορισμένων clothing items δίνοντάς τους κάτι παραπάνω σε αυτόν τον δεύτερο κύκλο της ζωής τους και ταυτόχρονα να απαλλάξει εκείνους που θα επιλέξουν να τα φορέσουν από κάθε λογής κοινωνική καταγραφή που έχει συνδεθεί μαζί τους.

Black bag vintage
Το Black Bag Vintage είναι ένα κατάστημα με vintage και second hand ρούχα & αξεσουάρ, στον Άλιμο. Όλα τα κομμάτια είναι handpicked από τις 3 ιδιοκτήτριες, για αυτό και είναι μοναδικά.

Sexhnothtes
Vintage και contemporary βανίλια για συλλέκτες και φιλόμουσους.

Lulu Vandal
Μια δασκάλα γιόγκα με νευροδιαφορετικοτητα σχεδιάζει ρούχα τα οποία κατασκευάζει στην Ελλάδα ή προμηθεύεται από «ηθικές πηγές» και φτιάχνει κεραμικά.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ