Και εγένετο... Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών (ΠΣΕΤ)

Οι τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε και ο "πόλεμος" που δέχθηκε ο κλάδος των Ελλήνων ερμηνευτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αποτέλεσαν την αφορμή για να γεννηθεί μια νέα συλλογικότητα. 

Και εγένετο... Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών (ΠΣΕΤ)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών (ΠΣΕΤ) είναι η νέα "φωνή" των ερμηνευτών, με ιστορικά ονόματα, αλλά και νέα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού.  

Όπως ενημερώνει η επίσημη ανακοίνωση:

Ο κλάδος των Ελλήνων ερμηνευτών δοκιμάστηκε σκληρά και υπέφερε μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, που έγιναν όμως η αφορμή για να γεννηθεί μια νέα συλλογικότητα.

Το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών (ΠΣΕΤ) είναι η νέα μας φωνή, αυτή που θα εκπροσωπήσει δυναμικά το σύνολο του ελληνικού τραγουδιού. Στους κόλπους του συναντήθηκαν ιστορικά ονόματα με νέους καλλιτέχνες απ’ όλες τις σκηνές για να κάνουν πράξη την ενότητα, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά μας και να εκσυγχρονίσουν το θεσμικό τοπίο.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε την Τρίτη 24 Μαΐου, στις 12.00 το μεσημέρι, στον Μπλε Παπαγάλο, σε μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις του ΠΣΕΤ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, που αποτελείται από τους Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Αναστασία Μουτσάτσου, Δήμητρα Γαλάνη, Τάνια Τσανακλίδου, Βίκυ Καρατζόγλου και Νίκο Μακρόπουλο, αλλά και πολλά μέλη του Σωματείου μας θα είναι εκεί για να σας μιλήσουν για το σήμερα, τους στόχους μας και τις άμεσες ενέργειές μας.

Σας περιμένουμε!

Μπλε Παπαγάλος (Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο, Σταθμός Μετρό: Κεραμεικός)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ