Γιορτή Μουσικής στην Πλατεία Βαρνάβα: Όλο το Παγκράτι στο πόδι!

Από χθες 20 Ιουνίου, ξεκίνησε η φετινή τριήμερη Γιορτή Μουσικής στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, υπό τη σκέπη της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής, και η όμορφη πλατεία και οι γύρω δρόμοι σήμερα και αύριο θα πλημμυρίσουν και πάλι με μουσική και όχι μόνο.

Γιορτή Μουσικής στην Πλατεία Βαρνάβα: Όλο το Παγκράτι στο πόδι!
ΠΡΟΒΟΛΗ

Για 13η χρονιά διεξάγεται φέτος στο Παγκράτι η τριήμερη Γιορτή Μουσικής της Πλατείας Βαρνάβα, που αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή και ένα πρότυπο συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των καλλιτεχνών, των κατοίκων και των καταστημάτων του Παγκρατίου. Μία όμορφη και πολύχρωμη γιορτή που συγκεντρώνει έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών που παρακολουθούν τις μουσικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε χθες με την Day 1 του Μουσικού Περιπάτου, η οποία περιλάμβανε μικρά ημι-ακουστικά live, ενδιαφέροντα dj set, αλλά και την προβολή της εξαιρετικής ταινίας “Αναζητώντας τον Χέντριξ - Smuggling for Hendrix” του Μάριου Πιπερίδη.

Δείτε αναλυτικά τους χθεσινούς συμμετέχοντες στο επίσημο fb page των διοργανωτών:

Σήμερα Τρίτη 21 Ιουνίου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα συνεχιστεί με την Day 2 του Μουσικού Περιπάτου, με μικρά ημι-ακουστικά live σε διάφορα σημεία επί της πλατείας καθώς και στους γύρω δρόμους. Επί της πλατείας, θα παρουσιαστεί επίδειξη κρουστών από την ομάδα του Quilombo Centro Cultural, αλλά και μία ξεχωριστή χορευτική performance.

Δείτε αναλυτικά τα events της Τρίτης 21 Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής):

Δείτε αναλυτικά τους συμμετέχοντες στην ανοιχτή συναυλία της Τετάρτης 22 Ιουνίου, με την οποία ολοκληρώνονται οι φετινές εκδηλώσεις:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ