Γιάννης Αγγελάκας για ΛΕΞ: «Συγκινήθηκα με αυτό το παιδί - Το έχτισε όλο αυτό από μόνος του. Υπογειακά και ωραία»

Ο Γιάννης Αγγελάκας μίλησε με συγκίνηση στο olafaq.gr και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Τσάβαλο για τον ΛΕΞ και την πρόσφατη συναυλία του στην Αθήνα: «Ειλικρινά, συγκινήθηκα. Θυμήθηκα εμάς και τι γινόταν στις συναυλίες μας τότε, στα τέλη της δεκαετίας του ’80».

Γιάννης Αγγελάκας για ΛΕΞ: «Συγκινήθηκα με αυτό το παιδί - Το έχτισε όλο αυτό από μόνος του. Υπογειακά και ωραία»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με δηλώσεις του στο olafaq.gr και τον Κωνσταντίνο Τσάβαλο, ο Γιάννης Αγγελάκας μίλησε για την επανένωσή του επί σκηνής με τον Παύλο Παυλίδη αλλά και για τον ΛΕΞ, στον οποίο απέδωσε τα «εύσημα» για όλα όσα έχει καταφέρει καθώς και στον κόσμο που τον στηρίζει:

«Ειλικρινά, συγκινήθηκα. Συγκινήθηκα με αυτό το παιδί που είδα στη σκηνή να τραγουδάει αυτά που τραγουδάει. Συγκινήθηκα με όλον αυτόν τον κόσμο. [...] Θα σ’ το πω όπως ακριβώς μου ήρθε εκείνη την στιγμή. Θυμήθηκα εμάς και τι γινόταν στις συναυλίες μας τότε, στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Γιατί, μη νομίζεις, όσο λίγο ακούγεται ο ΛΕΞ σήμερα, άλλο τόσο λίγο ακουγόμασταν και εμείς τότε. Και το έχτισε όλο αυτό από μόνος του. Υπογειακά και ωραία. [...] Χάθηκα, βλέποντας τις εικόνες αυτές, αλλά χάθηκα με ωραίο τρόπο. Άνοιξε η καρδιά μου ρε συ βλέποντας όλον αυτόν τον κόσμο συγκεντρωμένο εκεί γι’ αυτό το παιδί. [...] Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά τελικά ίσως κάτι κινείται, κάτι γίνεται ξανά ρε αδελφέ σε αυτή την χώρα. Ίσως να μην είμαστε τελικά τόσο κοιμισμένοι».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο olafaq.gr

Φωτογραφία: Πηνελόπη Μαμάη

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ