28ες Νύχτες Πρεμιέρας: Το Τρίγωνο της Θλίψης του Ρούμπεν Έστλουντ στις 5/9, στην Παραλία Χιλιαδούς (trailer)

Σε ειδική προφεστιβαλική προβολή στο πλαίσιο του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί στην Παραλία Χιλιαδούς στην Εύβοια Το Τρίγωνο της Θλίψης του Ρούμπεν Έστλουντ, ο πολυαναμενόμενος Χρυσός Φοίνικας των φετινών Καννών σε πανελλήνια πρεμιέρα, παρουσία του σκηνοθέτη.

28ες Νύχτες Πρεμιέρας: Το Τρίγωνο της Θλίψης του Ρούμπεν Έστλουντ στις 5/9, στην Παραλία Χιλιαδούς (trailer)
ΠΡΟΒΟΛΗ

To 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, η Feelgood Entertainment, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η HERETIC παρουσιάζουν το ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ (TRIANGLE OF SADNESS) σε πανελλήνια πρεμιέρα στη Χιλιαδού, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Η λαμπερή προβολή θα γίνει παρουσία του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη Ruben Östlund (Ρούμπεν Έστλουντ), δημιουργού των καταξιωμένων ταινιών «Το Τετράγωνο» και «Ανωτέρα Βία».

Η επίσημη πρεμιέρα του πολυσυζητημένου Χρυσού Φοίνικα των φετινών Καννών θα φιλοξενηθεί σε μια εντυπωσιακή open air προβολή στη μαγευτική παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας, όπου και γυρίστηκε σημαντικό μέρος της ταινίας το καλοκαίρι του 2021.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από την Feelgood Entertainment.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο δεύτερος Χρυσός Φοίνικας του πολυβραβευμένου Σουηδού σκηνοθέτη είναι μία αχαλίνωτη σάτιρα για τους ρόλους και τις κοινωνικές τάξεις, που στέλνει το διεθνές cast της από τη χλιδή μίας πολυτελούς κρουαζιέρας στις δυσκολίες της επιβίωσης σε ένα ερημονήσι, με τη Χιλιαδού της Εύβοιας να γίνεται το φόντο για το τρίτο μέρος αυτής της αξέχαστης κινηματογραφικής εμπειρίας.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Ruben Östlund

Πρωταγωνιστούν: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Woody Harrelson, Vicki Berlin, Henrik Dorsin, Zlatko Burić, Jean-Christophe Folly, Iris Berben, Dolly De Leon, Sunnyi Melles, Amanda Walker, Oliver Ford Davies, Arvin Kananian, Carolina Gynning, Ralph Schicha

Διάρκεια: 147'

INFO

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΘΛΙΨΗΣ | Triangle of Sadness 

Ειδική προφεστιβαλική προβολή στο πλαίσιο του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 | 20.30

Παραλία Χιλιαδού, Εύβοια


Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFF, AIFF Instagram, Cinemagazine Instagram, Twitter.


Την αφίσα του 28ου ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ