Η Ομογένεια της Νέας Υόρκης τιμά τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη στο Carnegie Hall

Μία μεγάλη ελληνική συναυλία - αφιέρωμα στη µνήµη του κορυφαίου µουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη θα παρουσιαστεί στο εµβληµατικό Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στις 24 Σεπτεµβρίου, στις 20.00, όπου θα συμπράξει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με τη χορωδία CNY Vocal Ensemble με τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών και μουσικών.

Η Ομογένεια της Νέας Υόρκης τιμά τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη στο Carnegie Hall
ΠΡΟΒΟΛΗ

MIKIS THEODORAKIS

«A TRIBUTE TO THE COMPOSER OF ZORBA»

Μία μεγάλη ελληνική συναυλία - αφιέρωμα στη µνήµη του σπουδαίου µουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, θα παρουσιαστεί στο εµβληµατικό Θέατρο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στις 24 Σεπτεµβρίου στις 20.00.

Ένα σηµαντικό βήµα παρουσίασης του ελληνικού πολιτισµού, που απευθύνεται τόσο στην Οµογένεια, όσο και στο αµερικανικό κοινό.

Ο Κώστας Μακεδόνας, η Ηρώ, ο Μπάµπης Βελισσάριος, η Σαββέρια Μαργιολά, η Lina Orfanos, ο Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η χορωδία CNY Vocal Εnsemble υπό τη µουσική διεύθυνση του Φύτου Στρατή και η πιανίστα Athena Adamopoulos, με παρουσιαστή της βραδιάς τον ηθοποιό Χάρη Ρώµα, θα ερμηνεύσουν τραγούδια και µουσικές του µεγάλου μας συνθέτη. 

Υπό την Αιγίδα του Yπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ.

Παρουσίαση της εκδήλωσης στον Ιστότοπο του Carnegie Hall: A tribute to Mikis Theodorakis

Παραγωγή & Παρουσίαση: Stageworks Entertainment Group

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ