Αθάνατος: Όταν ο Τζεφ Μπεκ «οργίασε» στη σκηνή με τον Έρικ Κλάπτον (video)

Η σύμπραξη των δύο κορυφαίων μουσικών στη σκηνή του Ronnie Scott's Jazz Club του Λονδίνου το 2008 έγραψε ιστορία, με το κοινό τους performance θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά που αποτυπώθηκαν ποτέ.

Αθάνατος: Όταν ο Τζεφ Μπεκ «οργίασε» στη σκηνή με τον Έρικ Κλάπτον (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η σειρά συναυλιών του Τζεφ Μπεκ στο φημισμένο Ronnie Scott's Jazz Club στο Σόχο του Λονδίνου τo 2008, με special guests τη Τζος Στόουν, την Ίμοτζεν Χιπ και τον Έρικ Κλάπτον, άφησε εποχή.

Αποτυπώθηκε στο DVD Jeff Beck at Ronnie Scott's, που κυκλοφόρησε τον επόμενο χρόνο, αποτυπώνοντας με τον ιδανικό τρόπο τη μουσική ιδιοφυΐα του Βρετανού κιθαρίστα-μέλους του Rock 'n Roll Hall of Fame.

Στο δεκάλεπτο απόσπασμα που ακολουθεί, ο Τζεφ Μπεκ προσκαλεί τον Έρικ Κλάπτον στη σκηνή προκαλώντας ενθουσιασμό. Ερμηνεύουν τα "Little Brown Bird" και "You Need Love" καθώς και 2 τραγούδια του Μάντι Γουότερς, το δεύτερο εκ των οποίων διασκευάστηκε από τους Led Zeppelin ως το γνωστό σε όλους μας "Whole Lotta Love".

Η σύμπραξη των δύο κορυφαίων μουσικών στη σκηνή έγραψε ιστορία, με το κοινό τους performance να θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά που αποτυπώθηκαν ποτέ.

Αντίο, Τζεφ Μπεκ. Οι μεγάλοι δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ