Τετάρτη 8/2: O Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου

Μία από τις πιο δημιουργικές νέες παρουσίες της ελληνικής σκηνής, ο τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς ανεβαίνει στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, με καλεσμένη του την ταλαντούχα τραγουδοποιό, μουσικό και ερμηνεύτρια Λόλα Γιαννοπούλου.

Τετάρτη 8/2: O Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του album, δημιουργικά και κοινωνικά ανήσυχος, με ανανεωμένη εικόνα και με νέο, δυναμικό ήχο. 

Με νέα μπάντα, συναισθήματα, βιώματα και ιδέες να μπλέκονται με φρέσκους ήχους, με στόχο να αγγίξει κάθε πτυχή της ζωής μας -σκληρής ή τρυφερής- συμπαρασύροντας σε έναν ροκ διονυσιασμό ακόμα και τον πιο διστακτικό ακροατή.
 
Η μουσική είναι τρόπος έκφρασης ή και σωτηρίας για άλλους και ο Στέλιος με την παρέα του υπόσχονται να παίξουν μουσικές που έχουν αγαπήσει και που εμπνέουν, στήνοντας μία γιορτή με εκπλήξεις. Το μπλουζ αγκαλιάζει την παράδοση, η σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία την αμερικάνικη folk, μέσα από τον ηλεκτρισμό μιας μπάντας που θα μας ξεσηκώσει και θα σκορπίσει τα προβλήματά μας για δύο ώρες στον αέρα.
 
Στο live συμμετέχει η ξεχωριστή Λόλα Γιαννοπούλου, με τους πολλαπλούς της ρόλους ως τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και μουσικός.
 
Mαζί του οι μουσικοί:
Tom Yosi - ηλεκτρική κιθάρα, Κατερίνα Λιάκη - πλήκτρα, Στέφανος Χαμαλίδης - τρομπέτα, Πέτρος Σταμέλος - μπάσο, Γιώργος Μπαρμπέρης - τύμπανα.

INFO

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ LIVE
Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου
Σταυρός του Νότου Club


Ώρα Έναρξης:
 21.30
Ώρα Προσέλευσης: 21.00

Γενική Είσοδος: 12€

Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975
Official site | Facebook | Instagram

Προπώληση
viva.gr

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.

Management: Formiggart

Follow Στέλιος Τσουκιάς 
Facebook | Instagram | Spotify | Youtube 

Επικοινωνία - Προβολή στα Media: zuma communications
zumacom.gr | facebook | instagram | linkedin

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ