Κλέλια Ρένεση: «Παλιόκαιρε θα νικήσουμε και θα πούμε και ένα τραγούδι» (video)

Οι στίχοι της Κλέλιας Ρένεση συνάντησαν τη μουσική του Λεωνίδα Μπαλάφα και το κιθαριστικό rif του Lucky Salvadori, και κάπως έτσι γεννήθηκε το τραγούδι «Παλιόκαιρε θα νικήσω» και το ομώνυμο μουσικό video σε σκηνοθεσία Αριστοτέλη Παπακωνσταντίνου, με πλάνα από την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Κλέλια Ρένεση: «Παλιόκαιρε θα νικήσουμε και θα πούμε και ένα τραγούδι» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Παλιόκαιρε θα νικήσω»: Ένα νέο τραγούδι κόντρα στην απάθεια και την αδιαφορία προς τον συνάνθρωπο, σε στίχους της Κλέλιας Ρένεση και μουσική του Λεωνίδα Μπαλάφα και του Lucky Salvadori.

Η Κλέλια Ρένεση το προλoγίζει με το ακόλουθο κείμενο:

Ένα τραγούδι για τον παλιόκαιρο μέσα μας, έξω μας, γύρω μας. Ένα παράπονο μιας αστικής μοναξιάς και αδιαφορίας ως προς τον συνάνθρωπο και τον ίδιο μας τον εαυτό. Ένα εισιτήριο για την ξαστεριά, για ένα ηλιοσταλαχτο όνειρο. Παλιόκαιρε, θα νικήσουμε ο κανένας τα δικά του σκοτάδια και όλοι μαζί ενωμένοι την καταιγίδα της απάθειας και της αδιαφορίας, γιατί χωρίς αλλαγή στάσης τα νερά δεν κυλάνε και οι πηγές στερεύουν.

Πολύ χαρούμενη που τα στιχάκια μου βρήκαν σπίτι να φωλιάσουν στη μουσική του πολυμήχανου και ταλαντούχου Λεωνίδα Μπαλάφα! Τον ευχαριστώ για την τιμή και την αγάπη που έδωσε στο πρότζεκτ αυτό. Με τον Λεωνίδα πλάι πλάι μαζέψαμε τη συμμορία μας και φτιάχτηκε το τραγουδάκι μας. Πήραμε το μαγικό ριφάκι κιθάρας του Αργεντίνου Lucky Salvadori , μπλεχτήκαμε στα πόδια του υπέροχου Νίκου Ρέτσου, που μας φιλοξένησε για τις ηχογραφήσεις και μας συντρόφευσε στη δημιουργία και νιώθουμε πολύ τυχεροί για όλη την αγάπη μου μας έδειξε.

Στη σκηνοθεσία του κλιπ είχαμε την τύχη να έχουμε συντροφιά τον φοβερό Αριστοτέλη Παπακωνσταντίνου, που γούσταρε το τραγούδι απ‘ την πρώτη στιγμή και θέλησε να το ντύσει μ' αυτές τις υπέροχες εικόνες. Μια τεράστια αγκαλιά στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τον «άλλο άνθρωπο» του που μας μάζεψε και μας μαγείρεψε με όλη τη ζέστη της καρδιάς του, δείχνοντας τον δρόμο για τη νίκη. Σας καλώ να βοηθήσουμε όπως μπορούμε την προσπάθειά του να μη μένει κανένας νηστικός και μόνος. Τα καλέσματα του είναι πάντα άνοιγμα καρδιάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' όλους τους φίλους, μικρούς και μεγάλους, στους συμμαθητές και γονείς της κόρης μου, Κοραλίας, για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Τέλος, προσωπικά, ευχαριστώ τη μικρή μου που πάντα στέκεται πλάι μου και σηκώνει μαζί μου με τόση χάρη και ομορφιά το όνειρό μου. Πάντα χαμογελαστή και παιχνιδιάρα. Παλιόκαιρε θα νικήσουμε και θα πούμε και ένα τραγούδι!

Κλέλια Ρένεση - Παλιόκαιρε Θα Νικήσω (Official Music Video)

INFO

ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ / LUCKY SALVADORI
ΣΤΙΧΟΙ: ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ : ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ / ΝΙΚΟΣ ΡΕΤΣΟΣ
ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ

ΦΩΝΗΤΙΚΑ:ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
ΚΙΘΑΡΕΣ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ / LUCKY SALVADORI
ΜΠΑΣΟ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
ΠΛΗΚΤΡΑ: ΝΙΚΟΣ ΡΕΤΣΟΣ / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
ΚΡΟΥΣΤΑ: ΝΙΚΟΣ ΡΕΤΣΟΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΛΙΠ: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

LABEL: KLELIA RENESI

Follow Klelia Renesi
Spotify | Facebook | Instagram | YouTube

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ