Τάνια Τσανακλίδου: «Η τέχνη μας θα μας δώσει δύναμη και φτερά να γιατρέψουμε τις πληγές, συλλογικές και ατομικές»

Aπό τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας μας περιμένουν στο VOX.

Τάνια Τσανακλίδου: «Η τέχνη μας θα μας δώσει δύναμη και φτερά να γιατρέψουμε τις πληγές, συλλογικές και ατομικές»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με ανάρτησή της το Σάββατο 4/3, η Τάνια Τσανακλίδου ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα της νέας μουσικής παράστασης «Πουλάκια είναι και λαλούν», όπου μοιράζεται τη σκηνή με τον Φώτη Σιώτα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο VOX Stage τη Δευτέρα 6/4, όπως ήταν προγραμματισμένο:

«Μέσα στη δυστοπία και την οδύνη των ημερών, προς στιγμήν, σκεφτήκαμε να αναβάλουμε την πρεμιέρα μας στις 6 Μαρτίου. Το συζητήσαμε πολύ και τελικά αποφασίσαμε ότι η θέση μας είναι στις επάλξεις και ότι η τέχνη μας, που τόσες φορές μας παρηγόρησε και μας ημέρεψε, θα μας δώσει και αυτήν τη φορά δύναμη και φτερά να πετάξουμε πάνω απ΄ τη λύπη και να γιατρέψουμε τις πληγές, συλλογικές και ατομικές. Θα είμαστε εκεί, λοιπόν την Δευτέρα, στο ΒΟΞ, ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΛΟΙ!».

Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται λοιπόν ξανά επί σκηνής, μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στο αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό, σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν με κέφι και αγάπη.

Η Τάνια Τσανακλίδου, φέρνοντας μαζί της τους θησαυρούς της δισκογραφίας της, την απαράμιλλη ερμηνεία της, την γενναιόδωρη σκηνική παρουσία και το μοναδικό ταμπεραμέντο της, μοιράζεται τη σκηνή με τον εξαιρετικό μουσικό και τραγουδοποιό της σύγχρονης γενιάς Φώτη Σιώτα, που έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για την καθοριστική συμβολή του ως μουσικός δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά και για την συνθετική και ερμηνευτική του άποψη μέσα από τους δύο δίσκους του (ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΔΥΟ ΛΑΘΗ) και τις μουσικές του για το θέατρο.
 
Μαζί οι δυο τους μας υπόσχονται ένα εξωστρεφές πρόγραμμα, με χρώμα, διάθεση αφύπνισης και εμβληματικά τραγούδια που αγαπάμε αλλά δεν λέγονται συχνά και δεν τα περιμένουμε. Τραγούδια του Μούτση, του Σιδηρόπουλου και του Πουλικάκου, του Κηλαηδόνη, του Πανούση και του Λογό, του Μαχαιρίτσα και του Μπουλά, αλλά και του Σαββόπουλου, του Σπανού, του Κραουνάκη, του Μιχάλη Δέλτα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Νικόλα Άσιμου ανάμεσα σε άλλα. Δίπλα στα δικά τους τραγούδια που μπλέκονται ωραία και κάνουν την αφήγηση συναρπαστική. Όπως λένε η Τάνια και ο Φώτης «αυτή η παράσταση έχει πολλή ενέργεια αλλά και κάποια ξέφωτα πιο συγκινησιακά». Απροσδόκητες αλλαγές, διάθεση αυτοσαρκασμού, σατυρικό σχολιασμό της κατάστασης που βιώνουμε όλοι και όλες και μια αίσθηση χαρμολύπης, όπως συμβαίνει στο τσίρκο.

INFΟ

ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ – ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ

Πουλάκια είναι και λαλούν

Από Δευτέρα 6 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στο VOX

VOX
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 16
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210.3475900

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 20:00
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

Επικοινωνία: zuma communications

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ