«Θα κάνετε μια τρύπα στο νερό»! Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου «απαντάει» στην κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Με μία αιχμηρή ανάρτηση απέναντι στην κυβέρνηση που προωθεί νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου απευθύνει κάλεσμα για τη μεγάλη συναυλία «Υπερασπίσου το Νερό», την Κυριακή 2 Απριλίου, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

«Θα κάνετε μια τρύπα στο νερό»! Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου «απαντάει» στην κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση του νερού
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με μία αιχημηρή ανάρτησή απέναντι στην κυβέρνηση που προωθεί νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου απευθύνει κάλεσμα για τη μεγάλη συναυλία «Υπερασπίσου το Νερό», την Κυριακή 2 Απριλίου, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

To κείμενο της ανάρτησης του Θανάση Παπακωνσταντίνου:

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Ο θίασος που κυβερνά, συνεχίζει το θέατρο του παραλόγου. Ψηφίζει νομοσχέδιο που διευκολύνει την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού. Θα ανοίξει την κερκόπορτα για να μπουκάρουν κερδοσκοπικές εταιρείες που ξέρουμε ότι δεν δίνουν τ’ αγγέλου τους νερό. Και αυτό, ενώ όλα δείχνουν πως στο κοντινό μέλλον-ιδιαίτερα στην περιοχή που αναπαύεται η χώρα μας- θα πούμε το νερό, νεράκι. Ας είναι. Ας ψηφίσουν όσα νομοσχέδια θέλουν. Με το σθένος μας, την αλληλεγγύη και τα τραγούδια μας, θα ψηφίσουμε το δικό μας σχέδιο την Κυριακή 2 Απριλίου στη συναυλία της Θεσσαλονίκης. Άρθρο 1 και μοναδικό: «Θα κάνετε μια τρύπα στο νερό».

Θανάσης, κατά 50% νερό*.

*Το υπολόγισα με βάση τον μαθηματικό τύπο που βρήκα στο διαδίκτυο: Συνολική ποσότητα νερού σώματος= 2,447 – 0,09156 * ηλικία + 0.1074 * ύψος (cm) + 0.3362 * βάρος (kg)

Φωτογραφία: Vaggelis Doanoglou

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ