Πάσχα και Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων; Ευκαιρία για στήριξη στο stray.gr!

Μια ανάσα από την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου, το φιλοζωικό σωματείο stray.gr διοργανώνει το καθιερωμένο πασχαλιάτικο μπαζάρ του για τη στήριξη των δράσεων του, στις οποίες συμμετέχουν αποκλειστικά εθελοντές.

Πάσχα και Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων; Ευκαιρία για στήριξη στο stray.gr!
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Όπως σας είναι πια γνωστό, αν είστε γάτες δε θα το χάσετε! Γιατί αν το χάσετε, ξέρετε ότι θα σκυλιάσετε!» δηλώνουν με ανοιξιάτικη διάθεση οι άνθρωποι του stray.gr και μας προσκαλούν «με μεγάλη χαρά» και φέτος στο διήμερο προσφοράς σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου και αύριο Κυριακή 2 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον πολυχώρο «Σπούτνικ» στην πλατεία Αυδή, στην καρδιά της Αθήνας.

Στο μπαζάρ θα βρείτε πασχαλινές λαμπάδες και αυγά, χειροποίητα κοσμήματα και δώρα, είδη ζώων, όπως τροφές, καλάθια, παιχνίδια, λιχουδιές, βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα, τα προϊόντα του stray.gr, όπως ρούχα και είδη σπιτιού, μπουφέ με αναψυκτικά, γλυκά, πίτες για τον πιο φιλοζωικό και απολαυστικό καφέ στον ήλιο της πλατείας Αυδή.

Φυσικά στο μπαζάρ είναι ευπρόσδεκτοι δίποδοι, τετράποδοι και τρίποδοι επισκέπτες, όλων των σχεδίων, χρωμάτων και σχημάτων, ενώ το stray.gr σχεδιάζει και κάποιες εκπλήξεις για τις πιο βραδινές ώρες, οι οποίες περιλαμβάνουν μουσική, όπως αποκαλύπτουν στη σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε γενικές γραμμές, από τα μπαζάρ που διοργανώνουν τα φιλοζωικά σωματεία εθελοντών προέρχεται η βασική τους χρηματοδότηση του έργου τους. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, όπως και για το stray.gr, η συνεισφορά των πολιτών είναι η αποκλειστική πηγή εσόδων για να μπορούν να σταθούν δίπλα στις ευάλωτες αδέσποτες ψυχές. «Βοηθήστε μας να βοηθούμε» είναι το μήνυμα των εθελοντών του stray.gr, οι οποίοι περιμένουν τους Αθηναίους και τις Αθηναίες στο «Σπούτνικ», Κεραμεικού 46 και Μυλλέρου, πολύ κοντά στη στάση μετρό Μεταξουργείο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ