«Σωκρατοκρατία» στο Κατράκειο με απανωτά sold out και ξεκίνημα την Κυριακή 2/7

Την Κυριακή 2/7, την Τρίτη 4/7 και την Τετάρτη 5/7, το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας υποδέχεται τον Σωκράτη Μάλαμα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του. Μαζί του η Ιουλία Καραπατάκη, ο Πέτρος Μάλαμας και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

«Σωκρατοκρατία» στο Κατράκειο με απανωτά sold out και ξεκίνημα την Κυριακή 2/7
ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα στο Κατράκειο την Τρίτη 4/7 και την Τετάρτη 5/7 είναι sold out - Τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια για την Κυριακή 2/7 εδώ


Η αρχική ανακοίνωση της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στο Κατράκειο την Τετάρτη 5/7 έφερε ένα γρήγορο sold out. H νέα ημερομηνία που ορίστηκε ήταν για την Τρίτη 4/7, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται επίσης. Έτσι λοιπόν ορίστηκε και τρίτη ημερομηνία, η Κυριακή 2/7, ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι να απολαύσουν ζωντανά τον καλλιτέχνη και τους εκλεκτούς συνοδοιπόρους του στη φετινή καλοκαιρινή τους περιοδεία. Μία ημερομηνία για την οποία το 20/20 σας πρόσφερε προσκλήσεις για τα ζήσετε όλα από κοντά.

Ο Σωκράτης μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη, τον Πέτρο Μάλαμα και την μπάντα του θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα έχει όλα όσα αγαπάμε από την δισκογραφία του αλλά και επιλογές από όσα αγαπάει κι εκείνος από άλλους δημιουργούς και δεν έχει σταματήσει να τραγουδάει όλα αυτά τα χρόνια.

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί και στην τρομπέτα, το Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα, τον Άκη Κατσουπάκη στα πλήκτρα, τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά.

Καλή «Σωκρατοκρατία» και φέτος λοιπόν, με αγαπημένες στιγμές από τις συναυλίες του στο Κατράκειο πριν από δύο καλοκαίρια.

INFO

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ & ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

 
Τραγούδι: Ιουλία Καραπατάκη, Πέτρος Μάλαμας

Γενική Είσοδος: 15€ 

Προπώληση:
Viva.gr

Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30
Ώρα έναρξης: 21:00 

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ηλιόπουλος – Τίτος Καργιωτάκης
Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης
Υπεύθυνος Σκηνής: Δημήτρης Κατέβας
 
Ακολουθήστε τον Σωκράτη Μάλαμα:
Instagram | YouTube Subscribe | Facebook


ΠΑΡΑΓΩΓΗ - MANAGEMENT
Novel Vox
facebook | instagram | YouTube | site

Επικοινωνία - Προβολή στα Μedia 
zuma communications

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 20/20

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ