17/7: Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας έρχονται «σαν δυο πουλάκια και λαλούν» στο Κηποθέατρο Παπάγου!

Στις 17 Ιουλίου, στις 21.30, δίνουμε ραντεβού στο Κηποθέατρο Παπάγου με την Τάνια και τον Φώτη για να δούμε, να αισθανθούμε και να τραγουδήσουμε παρέα όλα όσα έχουμε πεθυμήσει, όσα μας συγκινούν και όσα μας ξεσηκώνουν!

17/7: Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας έρχονται «σαν δυο πουλάκια και λαλούν» στο Κηποθέατρο Παπάγου!
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτας μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Vox μας περιμένουν τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου!

Με τίτλο «Πουλάκια είναι και λαλούν» οι δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες συναντώνται ξανά επί σκηνής σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν με κέφι και αγάπη.


Προπώληση εισιτηριών εδώ!


Η Τάνια Τσανακλίδου φέρνοντας μαζί της τους θησαυρούς της δισκογραφίας της, την απαράμιλλη ερμηνεία της, την γενναιόδωρη σκηνική παρουσία και το μοναδικό ταπεραμέντο της μοιράζεται τη σκηνή με τον εξαιρετικό μουσικό και τραγουδοποιό της σύγχρονης γενιάς Φώτη Σιώτα που έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για την καθοριστική συμβολή του ως μουσικός δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες αλλά και για την συνθετική και ερμηνευτική του άποψη μέσα από τους δύο δίσκους του (ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΔΥΟ ΛΑΘΗ) και τις μουσικές του για το θέατρο.

Μαζί οι δυο τους μας υπόσχονται ένα εξωστρεφές πρόγραμμα, με χρώμα, διάθεση αφύπνισης και εμβληματικά τραγούδια που αγαπάμε αλλά δεν λέγονται συχνά και δεν τα περιμένουμε. Τραγούδια του Μούτση, του Σιδηρόπουλου και του Πουλικάκου, του Κηλαηδόνη, του Πανούση και του Λογό, του Μαχαιρίτσα και του Μπουλά, αλλά και του Σαββόπουλου, του Σπανού, του Κραουνάκη, του Μιχάλη Δέλτα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Νικόλα Άσιμου ανάμεσα σε άλλα. Δίπλα στα δικά τους τραγούδια που μπλέκονται ωραία και κάνουν την αφήγηση συναρπαστική. Όπως λένε η Τάνια και ο Φώτης «αυτή η παράσταση έχει πολλή ενέργεια αλλά και κάποια ξέφωτα πιο συγκινησιακά». Απροσδόκητες αλλαγές, διάθεση αυτοσαρκασμού, σατυρικό σχολιασμό της κατάστασης που βιώνουμε όλοι και όλες και μια αίσθηση χαρμολύπης, όπως συμβαίνει στο τσίρκο.

Στις 17 Ιουλίου, στις 21.30, ραντεβού στο Κηποθέατρο Παπάγου με την Τάνια και τον Φώτη για να δούμε, να αισθανθούμε και να τραγουδήσουμε παρέα με δύο καλλιτέχνες που έρχονται σαν δυο πουλάκια και λαλούν όλα όσα έχουμε πεθυμήσει, όσα μας συγκινούν και όσα μας ξεσηκώνουν!


Το 20/20 θα σας προσφέρει το επόμενο διάστημα προσκλήσεις για τη συναυλία!


 

INFO

ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ – ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ

Πουλάκια είναι και λαλούν
 
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
Δευτέρα 17 Ιουλίου

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 20.30
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Γενική Είσοδος:
 20€ 
Για περιορισμό αριθμό: 16€ ΜΕΙΩΜΕΝΟ (ΑΜΕΑ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ/ΑΝΕΡΓΙΑΣ/ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ) 

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ηχοληψία Παναγιώτης Πετρονικολός, Μανόλης Ζαννίδης
Φωτισμοί Περικλής Μαθιέλλης
Artwork Πέτρος Παράσχης
Φωτογραφίες Γιώργος Καλφαμανώλης
Ενδυματολόγος Μαγδαληνή Αυγερινού
Make up Μαρίνα Λυμπεροπούλου
Οργάνωση Παραγωγής Ειρήνη Κότσιφα

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: CELESTIAL ARTS & ENTERTAIΝMENT PRODUCTIONS 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ MEDIA:
ZUMA COMMUNICATIONS – ΧΑΡΑ ΖΟΥΜΑ - ΝΙΝΑ ΑΛΤΑΝΗ

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ