Οι Guns N' Roses «όργωσαν» τη σκηνή του ΟΑΚΑ για τρεις ολόκληρες ώρες, παρά την ακραία ζέστη (εικόνες)

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν χθες, Σάββατο 24 Ιουλίου, το «παρών» στην πολυαναμενόμενη συναυλία των Guns N' Roses, που παρά τις υψηλές θερμοκρασίες έμειναν στη σκηνή επί τρεις ολόκληρες ώρες, χαρίζοντας στο ελληνικό κοινό μία βραδιά με πολλές συγκινήσεις.

Οι Guns N' Roses «όργωσαν» τη σκηνή του ΟΑΚΑ για τρεις ολόκληρες ώρες, παρά την ακραία ζέστη (εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η χθεσινή συναυλία των Guns N' Roses, με τη συμμετοχή των The Last Internationale, ήταν μια μεγαλειώδης βραδιά με χιλιάδες κόσμου να αποθεώνουν τους rock legends που ανέθρεψαν γενιές και γενιές μουσικόφιλους σε όλο τον κόσμο.

Αψηφώντας την υψηλή θερμοκρασία το συγκρότημα έδωσε ένα μαραθώνιο show επί σκηνής για τρεις ώρες, με το πρόγραμμα τους να περιλαμβάνει 27 ολόκληρα τραγούδια.

Το ζέσταμα ξεκίνησε με το «It's So Easy», ενώ στη συνέχεια το «Welcome To The Jungle» και το «Sweet Child O' Mine» σήκωσαν στο πόδι το στάδιο. Mας αποχαιρέτησαν με το θρυλικό «Paradise City», ολοκληρώνοντας έτσι την ευρωπαϊκή τους περιοδεία.

Στα highlight της βραδιάς, το «Happy Birthday» που τραγουδήσαμε όλοι μαζί στον Slash, αφού μας το ζήτησε ο Axl λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα.

Δεν έχουμε συχνά την τύχη να απολαμβάνουμε ένα συγκρότημα τέτοιου βεληνεκούς να ροκάρει ασταμάτητα επί σκηνής, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα κι αλησμόνητες στιγμές που θα μας συνοδεύουν για χρόνια.

Η θερμή ανταπόκριση του ελληνικού κοινού, ήταν το δικό μας «ευχαριστώ» σε όσα μας έχουν προσφέρει.

The Last Internationale

Guns N' Roses

Copyright © 2022 High Priority Promotions, All rights reserved.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ