Νατάσσα Μποφίλιου προς τα παιδιά που ξεκινούν σήμερα σχολείο: «Αγαπημένα μου παιδάκια...»

Mε μια σπουδαία ανάρτησή της στο Instagram, η Νατάσσα Μποφίλιου απευθύνθηκε στους μαθητές, υπενθυμίζοντάς τους εκείνα τα παιδιά για τα οποία «σήμερα δεν είναι μια μέρα αρχής, αλλά μια μέρα λάσπης». 

Νατάσσα Μποφίλιου προς τα παιδιά που ξεκινούν σήμερα σχολείο: «Αγαπημένα μου παιδάκια...»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Οι σχολικές αναμνήσεις όσο περνούν τα χρόνια, σβήνουν από τη μνήμη. Μοιάζουν σα να κοιτάς μέσα από ένα καλειδοσκόπιο. Χρώματα της νιότης, πολύχρωμες αισθήσεις, ευφορία. Ένα περιβάλλον που σε διαμορφώνει και σε καθορίζει, φίλοι και φίλες που μεγάλωσαν μαζί, γέλασαν, έκλαψαν, είδαν τις ζωές του να αλλάζουν.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο, το reunion με συμμαθητές και οι εξιστορήσεις του καλοκαιριού, είναι από τις πιο γλυκές προσμονές που μπορεί να έχει ένα νεαρό παιδί. Κάποια παιδιά όμως, δεν είχαν αυτή τη τύχη σήμερα. Μικροί και μεγάλοι μαθητές σε σχολεία περιοχών που επλήγησαν, θα μείνουν σήμερα σπίτι, αν υπάρχει σπίτι.

Η Νατάσσα Μποφίλιου με ανάρτηση στο Instagram, δεν ξέχασε αυτά τα παιδιά και πέρασε το πολύ σημαντικό της μήνυμα.

«Αγαπημένα μου παιδάκια. Σήμερα πρώτη μέρα στο σχολείο. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ποιος είστε ή ποιος θα γίνετε. Χτίστε τον εαυτό σας με φροντίδα, με ιδανικά, με γνώμονα την ευτυχία σας, σε μια ζωή συνύπαρξης με τους ανθρώπους, τη φύση, τα ζώα. Με ενσυναίσθηση σταθείτε στο πλευρό των παιδιών που σήμερα δεν είναι μια μέρα αρχής, αλλά μια μέρα λάσπης. Γίνετε η ελπίδα κι η τρυφερότητα σε έναν κόσμο που σαπίζει στα λάθος χέρια».

Φωτογραφία: Κώστας Αυγούλης

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ