28-29/9 & 1/10: O Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει «τριπλός» στον Λυκαβηττό 10 χρόνια μετά
Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Χαρούλη στον Λυκαβηττό! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα βρεθεί για δύο sold out συναυλίες στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ενώ λιγοστά εισιτήρια απομένουν για τη συναυλία του της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου!


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1/10 ΕΔΩ
10 χρόνια μετά από την πρώτη φορά, ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στον Λυκαβηττό, μαζί με την παρέα του, τον Λευτέρη Ανδριώτη στη λύρα, τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα κρουστά, τον Θανάση Dzingovi στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τον Κώστα Φόρτσα στα πνευστά για να κλείσει την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Ελλάδα με τρεις συναυλίες ορόσημο. Oι δύο πρώτες έγιναν sold-out κάτι που οδήγησε στην προσθήκη και τρίτης ημερομηνίας.
Ο Γιάννης Χαρούλης ανάμεσα σε παλιά αγαπημένα, αλλά και νεότερα τραγούδια, φτιάχνει μελωδίες «πειραγμένες» με ορχηστρικά ροκ στοιχεία και δημιουργεί μια γέφυρα του χθες με το σήμερα δένοντας μοναδικά την παράδοση με τη σύγχρονη μουσική.
Για τρεις βραδιές τα βήματά μας θα μας οδηγήσουν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, εκεί που ο Γιάννης Χαρουλης θα μας περιμένει με σκοπό να μας ξεσηκώσει, να μας κάνει να τραγουδήσουμε, να συνδεθούμε και να συγκινηθούμε. Καλή αντάμωση!
ΤΟ 20/20 ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

INFO
Ο Γιάννης Χαρούλης
στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
28 & 29 Σεπτεμβρίου
&
1 Οκτωβρίου
Ώρα Έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30
Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος - Νίκος Κωνσταντάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης
Ακολουθήστε τον Γιάννη Χαρούλη:
Facebook | Instagram | Website
Οργάνωση Παραγωγής
Alai Music Productions
Επικοινωνία - Προβολή στα media
Zuma Communications
