Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Κύτταρο με νέα τραγούδια και νέο ήχο την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη

Την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη, ο Δημήτρης Μυστακίδης ανοίγει τον κύκλο των χειμερινών εμφανίσεών του από το Κύτταρο Live Club, με νέα τραγούδια, νέο ήχο και νέους συνεργάτες.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Κύτταρο με νέα τραγούδια και νέο ήχο την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Αν έμαθα ένα πράγμα στα 53 μου χρόνια είναι ότι όταν δεν υπάρχουν δρόμοι, τους ανοίγουμε». Αυτή είναι η φράση με την οποία ο Δημήτρης Μυστακίδης, ο σημαντικός μουσικός και τραγουδοποιός, καταλήγει στο κάλεσμά του για τη συναυλία του στο Κύτταρο, όπου θα παίξει για πρώτη φορά την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, δοκιμάζοντας τον εαυτό του σε νέους χώρους, με νέα τραγούδια και νέους συνεργάτες.

Μαζί του, θα βρεθούν ο Μιχάλης Ατσάλης στις κιθάρες και το μπουζούκι, ο Γιώργος Μακρής στην γκάιντα, την τσαμπούνα και το καβάλ, η Έλενα Αβραμιώτη στο βιολί και το τραγούδι, ο Πέτρος Λαμπρίδης στο μπάσο και ο Πρόδρομος Μυστακίδης στα τύμπανα.

Θα είναι μία συναυλία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για την οποία το 20/20 θα σας προσφέρει προσκλήσεις και αποκλειστικό υλικό.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Μυστακίδης ανεφέρει στο κάλεσμά του:

Όταν πριν 17 περίπου χρόνια αποφάσισα να σταματήσω να παίζω στα μαγαζιά και να προσπαθήσω να κάνω κάτι άλλο παίζοντας τα ρεμπέτικα με κιθάρες, όλοι όσοι ήταν φανατικοί ακροατές στα μαγαζιά που έπαιζα, σταμάτησαν να έρχονται στις παραστάσεις μου. Σιγά σιγά ήρθαν άλλοι.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα που αποφάσισα να κάνω πάλι κάτι άλλο. Να δοκιμαστώ με καινούργια τραγούδια. Με άλλον ήχο και καινούργιους συνεργάτες. Πολλοί από αυτούς που άκουγαν τα ρεμπέτικα με τις κιθάρες σταμάτησαν να έρχονται.

Δεν πειράζει. Ίσως έρθουν άλλοι, ίσως πάλι όχι. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να μην μένω στην comfort zone και να κάνω αυτά που θέλω.

Τα ρεμπέτικα φυσικά πάντα θα έχουν θέση στο πρόγραμμα που κάνω αλλά δεν παίζω μόνο αυτά. Ο κύριος κορμός του προγράμματος αποτελείται από καινούργια τραγούδια.

Σε αυτή την λογική είναι και οι χώροι που επέλεξα να ξεκινήσω την χειμερινή βόλτα. Το Κύτταρο 1 Δεκέμβρη στην Αθήνα και το WE στις 7 Δεκέμβρη στην Θεσσαλονίκη. Είναι χώροι στους οποίους δεν έχω ξαναπαίξει γιατί αυτό που έκανα μέχρι τώρα δεν «ταίριαζε» εκεί.

Ε τώρα θα ταιριάξει! Αν έμαθα ένα πράγμα στα 53 μου χρόνια είναι ότι όταν δεν υπάρχουν δρόμοι, τους ανοίγουμε.

Καλή αντάμωση


Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

INFO

Δημήτρης Μυστακίδης

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου

Κύτταρο live

Πόρτες: 21:00

Έναρξη: 22.00

Μείνετε συντονισμένοι στο facebook event της συναυλίας

Η φωτογραφία είναι του Evangelos Papadimitriou Photography

Επικοινωνία: Ηρώ Παστρικού

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ