2 & 3 Δεκεμβρίου: To Εθνικό Θέατρο της Κίνας στο Christmas Theater!

To 20/20 σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε μέρος μιας μοναδικής γιορτής που συγκεντρώνει τις τέχνες και τις παραδόσεις της Κίνας σε ένα αξέχαστο διήμερο Φεστιβάλ Θεάτρου, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο Christmas Theater.

2 & 3 Δεκεμβρίου: To Εθνικό Θέατρο της Κίνας στο Christmas Theater!
ΠΡΟΒΟΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

CHRISTMAS THEATER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

«Το δράμα είναι σαν καθρέφτης..»

Στο επίκεντρο του φεστιβάλ βρίσκονται δύο εξαιρετικές παραστάσεις που θα σας μεταφέρουν στον κόσμο του κινεζικού θεάτρου. Το πρώτο, «The Prince of Lanling» του Εθνικού Θεάτρου της Κίνας, είναι ένα εντυπωσιακό θεατρικό αριστούργημα. Εμβαθύνει στο επικό έπος του Πρίγκιπα του Λάνλινγκ, υποσχόμενος να αιχμαλωτίσει τη φαντασία σας με τη συναρπαστική αφήγηση και τις εξαιρετικές ερμηνείες του. Η δεύτερη παράσταση, «Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ•REMIX», του Σινο-ελληνικού συλλόγου παραστάσεων τεχνης, είναι ένα κλασικό παραμύθι αγάπης και περιπέτειας. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από την συναρπαστική αφήγηση και την εκπληκτική τέχνη που επιδεικνύεται.

Έξω από το θέατρο,14:00 - 20:30 η γιορτή συνεχίζεται με μια σειρά από πολιτιστικές εμπειρίες που θα σας βυθίσουν στην πλούσια ταπισερί της κινεζικής κληρονομιάς. Μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις της Κίνας με μια απολαυστική επιλογή κινέζικης κουζίνας, να ζήσετε την τέχνη του Kung Fu μέσα από συναρπαστικές επιδείξεις και να θαυμάσετε τη χάρη και την ακρίβεια ενός χορού δράκων. Επιπλέον, για όσους ενδιαφέρονται για τις πιο λεπτές πτυχές του κινεζικού πολιτισμού, θα υπάρχουν επιδείξεις καλλιγραφίας όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δημιουργία περίπλοκων χαρακτήρων και εκφράσεων.

Για τους λάτρεις του θεάτρου και όσους ενδιαφέρονται για τις δραματικές τέχνες, έχουμε επιμεληθεί προσεκτικά ενδιαφέροντα φόρουμ και συζητήσεις μετά την παράσταση. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με καταξιωμένους θεατρικούς συγγραφείς, ηθοποιούς και σκηνοθέτες που θα μοιραστούν τις ιδέες και τις εμπειρίες τους, προσφέροντας μια ματιά στον συναρπαστικό κόσμο του θεάτρου.

Η μεγάλη έναρξη του Φεστιβάλ Θεάτρου δεν είναι μόνο μια πλατφόρμα καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά και μια γιορτή του πλούσιου και διαφορετικού πολιτισμού της Κίνας. Είναι μια εκδήλωση για όλους, από οικογένειες που αναζητούν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο μέχρι τους γνώστες του πολιτισμού, τους λάτρεις του θεάτρου και όσους είναι περίεργοι για τη μαγεία της σκηνής. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να γίνετε μέρος μιας μοναδικής γιορτής που συγκεντρώνει τις τέχνες και τις παραδόσεις της Κίνας σε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

Σημειώστε λοιπόν τα ημερολόγιά σας για τις 2 και 3 Δεκεμβρίου και ελάτε μαζί μας για ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του κινεζικού δράματος και του πολιτισμού στα εγκαίνια του Φεστιβάλ Θεάτρου. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την εξαιρετική εμπειρία.


ΤΟ 20/20 ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

INFO

Sino-Hellenic International Theatre Festival

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

14:00-22.30

CHRISTMAS THEATER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ 137)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 21117701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 21117701700, www.more.com, www.ct.gr

THE PRINCE OF LANLING-ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 60 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 50 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 42 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 36 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ: 15 ευρώ,

Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 12 Ευρώ

ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 21117701700): 30 ευρώ

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΦΙΔΙΟΥ•REMIX 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 15 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ

Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 8 Ευρώ

ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 21117701700): 15 ευρώ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΑΣΟ-2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 75 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 60 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 45 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ

Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 16 Ευρώ

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 21117701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 21117701700 , www.ct.gr & www.more.com

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ