«Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι» όλα τα Δευτερότριτα στο Vault από 15/1

Στον Πολυχώρο - Θέατρο Vault, για όλα τα Δευτερότριτα από 15/1 έως 20/2, ανεβαίνει μια παράσταση για τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο έτσι όπως τον γνώρισε και τον «σχεδίασε» ο interviewer του, Αντώνης Μποσκοΐτης.

«Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το Ταγκαλάκι» όλα τα Δευτερότριτα στο Vault από 15/1
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ύστερα από έναν κύκλο επιτυχημένων παραστάσεων στη Θεσσαλονίκη και στο θέατρο «Αμαλία», η παράσταση που ζητούσαν και οι Αθηναίοι κάνει την αθηναϊκή της πρεμιέρα στον Πολυχώρο - Θέατρο Vault τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Στο Vault για όλα τα Δευτερότριτα (ώρα έναρξης: 21.00), μια παράσταση για τον αιρετικό ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο έτσι όπως τον γνώρισε και τον «σχεδίασε» ο interviewer του, Αντώνης Μποσκοΐτης.

Ντίνος Χριστιανόπουλος, ο μεγάλος ποιητής και ο άνθρωπος των αντιφάσεων. Αυτές είναι οι δύο όψεις του που αναδεικνύονται μέσα από το καινούργιο θεατρικό έργο του δημοσιογράφου, κινηματογραφιστή και συγγραφέα Αντώνη Μποσκοΐτη.

Το έργο αποτελεί θεατροποίηση μίας συνέντευξης επικών διαστάσεων που είχε παραχωρήσει ο Ντίνος Χριστιανόπουλος στον Αντώνη Μποσκοΐτη το 2013 και που είχε κάνει μεγάλη αίσθηση κατά την πρώτη δημοσίευσή της την επομένη του θανάτου του ποιητή.

Τον Ντίνο Χριστιανόπουλο υποδύεται ο Χάρης Φλέουρας, ηθοποιός που εργάζεται ακατάπαυστα στο θέατρο από το 1998 (Ρέπας - Παπαθανασίου, Κραουνάκης, Τσιάνος, Κάλμπαρη, Καλογρίδης) και που για τρεις συνεχείς χρονιές έκανε σεμινάρια υποκριτικής δίπλα στους Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε. Μαζί του επί σκηνής ο Αντώνης Μποσκοΐτης ως ο interviewer του ποιητή.

Τη μουσική συνέθεσε ο Γιώργης Χριστοδούλου, ενώ στίχους στο τραγούδι της παράστασης έγραψε ο συγγραφέας Θωμάς Κοροβίνης.

Η ερμηνεία είναι του Παντελή Θεοχαρίδη.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο - σκηνοθεσία: Αντώνης Μποσκοΐτης
Παίζουν: Χάρης Φλέουρας - Αντώνης Μποσκοΐτης
Μουσική: Γιώργης Χριστοδούλου
Τραγούδι: Παντελής Θεοχαρίδης (Γιώργη Χριστοδούλου - Θωμά Κοροβίνη)
Βοηθός σκηνοθέτη: Ηλίας Καρακωνσταντάκης

Γραφιστικά - αφίσα - reel: Γιάννης Μουράρος
Επικοινωνία: Νταίζη Λεμπέση

Πρεμιέρα: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15 ευρώ, Φοιτητικό- ανέργων: 13 ευρώ
Προπώληση: Ταμείο Θεάτρου & more.com by viva
Τ. 2310-842509

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ