Ο Παύλος Συνοδινός παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του "Αστάρτη #Status Update 2024"

Την πρώτη επίσημη παρουσίαση του καινούριου album - project του, με τίτλο “Αστάρτη #StatusUpdate2024” θα κάνει ο τραγουδοποιός και κιθαρίστας Παύλος Συνοδινός -το οποίο έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με το SAE Creative Media College- την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο Myrtillo.

Ο Παύλος Συνοδινός παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μια πρώτη γεύση της δουλειάς αυτής έχουμε πάρει από το καλοκαίρι με την κυκλοφορία του ομότιτλου τραγουδιού, το οποίο είχε ήδη αγαπηθεί από το κοινό σε live εμφανίσεις του Παύλου Συνοδινού.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό project, όπου ο Παύλος και η μπάντα του συνεργάστηκε με σπουδαστές του Audio Production τμήματος της SAE Athens, στο πλαίσιο ενός εξειδικευμένου εκπαιδευτικού σεμιναρίου για να δημιουργήσουν αυτό το καινοτόμο άλμπουμ.

Με αυτό τον τρόπο, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ενεργά σε όλη τη διαδικασία και στάδια της ηχογράφησης, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Πατηνιώτης, Head of Audio dept. (SAE Athens) «Τα τραγούδια του Παύλου είναι εξομολογητικά και διαυγή όπως ο έρωτας. Μαζί με τους συνοδοιπόρους του Άλεξ Randan και Άκη Παπαβασιλείου γονιμοποίησαν, σαν άλλοι Φοίνικες, το ηχητικό τους σύμπαν στο Στούντιο Α της SAE, όπου ο Γιάννης Παξεβάνης το μεταχειρίστηκε ως μήτρα. Σε αυτή τη μήτρα, όμως, εκτός από τραγούδια κυοφορήθηκαν και νέοι σπουδαστές, ανερχόμενοι ηχολήπτες και μουσικοί παραγωγοί, οι οποίοι ακούσια έλαβαν ίσως το σημαντικότερο μάθημα των σπουδών τους· τη χαρά της συμμετοχής, την ελευθερία της ανιδιοτέλειας και την προσωπική αποδόμηση για ένα και μοναδικό σκοπό. Την υπηρέτηση της ηχογράφησης».

«Το Status Update είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο μουσικό project που δεν χρειάζεται καμία μυθοπλασία για να έχει υπόσταση» επισημαίνει ο Παύλος Συνοδινός.

«Μετά το StatusUpdate2019, το Αστάρτη #StatusUpdate2024 προσδιορίζεται και προσδιορίζει τις ανθρώπινες σχέσεις των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό, μέσα από πραγματικά γεγονότα και συνθήκες με την μικρογραφία απευθύνεται σε όλους, προσπαθώντας να υπενθυμίσει την ανάγκη μιας αυθεντικότητας μέσα από τη φράση «μη ντρέπεσαι να τραγουδάς στη γλώσσα που μιλάς» και θα είσαι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της δικής σου ιστορίας»!

Το album “Αστάρτη #StatusUpdate2024” είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ κυκλοφορεί CD και βινύλιο απο τις εκδόσεις ΚΨΜ, σε περιορισμένα συλλεκτικά αντίτυπα.

Συντονιστής project: Νίκος Πατηνιώτης - Head of Audio dept. (SAE Athens)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Συντελεστές

Παύλος Συνοδινός - Κιθάρα, φωνή
Alex Randan - Τύμπανα
Άκης Παπαβασιλείου – Μπάσο
Γιάννης Παξεβάνης - Μηχανικός Ήχου / Παραγωγός

Opening act:
Mια ακροβατική performance σύγχρονου τσίρκου από την ομάδα Acrokuku (Ben Walker & Νίνα Σαββίδη)

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, ώρα 8 μ.μ.

Πολυχώρος Myrtillo
Eυσταθίου Λάμψα και Τριφυλίας (Πάρκο ΚΑΠΑΨ), Αμπελόκηποι
Τηλ. 211 0123176

Είσοδος ελεύθερη

Μπείτε στο event της παρουσίασης

Ακούστε το άλμπουμ "Αστάρτη #Status Update 2024" του Παύλου Συνοδινού:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ