Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Οι Γιατροί του Κόσμου αυτό το Πάσχα στήνουν μια διήμερη γιορτή αλληλεγγύης και τo Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου μας περιμένουν στο Stelios Conference Hall – Cine Paris (Κυδαθηναίων 22, στην Πλάκα), από τις 10.00 έως τις 21.00, με μοναδικά δώρα και εκπλήξεις.

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ελάτε στην πασχαλινή γιορτή των Γιατρών του Κόσμου και γνωρίστε από κοντά τις δράσεις τους, αλλά και τους τρόπους που κι εσείς μπορείτε να συμβάλετε στην υποστήριξη όλων όσοι μας έχουν ανάγκη. Κάντε τη δωρεά σας και αποκτήστε μοναδικά δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, όπως λαμπάδες, ευχετήριες κάρτες, διακοσμητικά και πολλά άλλα, που διατίθενται για να μπορούν να συνεχίσουν οι Γιατροί του Κόσμου να βρίσκονται στο πλευρό των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας, και γιορτάστε κι εσείς την αξία της συνύπαρξης και της αλληλεγγύης.

Οι Γιατροί του Κόσμου από το 1990 προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και φροντίδα εντός και εκτός Ελλάδας, δίνοντας το «παρών» όπου υπάρχουν άνθρωποι. Έτσι, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου σας περιμένουν όλους στο Stelios Conference Hall – Cine Paris για τη διήμερη γιορτή τους, που έρχεται για μια ακόμα φορά να θυμίσει πως η χαρά του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις, εκτός από μια ζεστή εκδήλωση αγάπης, παραμένει μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης που έχουμε όλοι μας ανάγκη.

Ο χώρος Stelios Conference Hall – Cine Paris διατίθεται με την ευγενική παραχώρηση του Stelios Philanthropic Foundation.

INFO

Πληροφορίες

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης των Γιατρών του Κόσμου

Stelios Conference Hall – Cine Paris, Κυδαθηναίων 22, Πλάκα

Σάββατο 27 & Κυριακή 28 Απριλίου

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 21:00

Χορηγοί Eπικοινωνίας:

Αθήνα 9,84Στο Κόκκινο 105,5Η Εφημερίδα των ΣυντακτώνAntiviruspopaganda.grthepressproject.gr2020mag.grestella

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ