Η αλήθεια για το "οικονομικό θαύμα" της χούντας σε λιγότερο από 2 λεπτά (video)

Παρά την αγωνιώδη προσπάθεια, ακροδεξιών και "φιλελεύθερων" διανοητών να αναδείξουν -ειδικά την τελευταία δεκαετία-  το "οικονομικό θαύμα" της χούντας, η πραγματικότητα και τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα. Το 2020mag.gr αποκαλύπτει σε λιγότερο από 2 λεπτά, όλη την αλήθεια.

Η αλήθεια για το

Το "οικονομικό θαύμα" της χούντας των συνταγματαρχών που επιμένουν να προπαγανδίζουν ακροδεξιοί και "φιλελεύθεροι" διανοητές δεν είναι τίποτα παραπάνω από fake news.

Ένα καραμπινάτο ψέμα, που έχει ως σκοπό να αναδείξει -σε οικονομικό επίπεδο- τα οφέλη της στρατιωτικής πειθαρχίας, της ακραίας καταστολής, της τάξης, της ασφάλειας, της δημοσιονομικής πειθαρχίας, του εγκλεισμού «με ανοιχτά παράθυρα» και τον κίνδυνο της "υπερβολικής δημοκρατίας".

Σήμερα, ίσως πιο επίκαιρο από ποτέ.

* Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο του 20/20 VIDEO SERIES 

* To βίντεο δημοσιεύθηκε την 21η Απριλίου, του 2020, με την πολύτιμη συμβολή του Στέφανου Σπηλιόπουλου.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.