134 νεκροί σε 48 ώρες - Πανηγύρια με Παγώνη, κλαρίνα και οινογευσία στον κήπο της ΕΡΤ (video)

Απόλυτα θεμιτή η πρόθεση της κυβέρνησης να το ρίξει στα πανηγύρια για το άνοιγμα της εστίασης ώστε να μην... εστιάζει ο κόσμος στην υγειονομική και οικονομική τραγωδία που βρίσκεται ακόμα εν εξελίξει. Έτσι λοιπόν την ημέρα που ανακοινώθηκαν 134 νεκροί τις τελευταίες 48 ώρες, στον κήπο της ΕΡΤ στήθηκε τρικούβερτο γλέντι, με την λαμπερή παρουσία μάλιστα της λοιμωξιολόγου, Ματίνας Παγώνη.
Μπορεί -όπως μας ενημέρωσαν οι παρουσιαστές πολλές φορές- να ήταν όλοι εμβολιασμένοι, αλλά ας φορούσαν τουλάχιστον μάσκες. Για "παιδαγωγικούς" λόγους.

134 νεκροί σε 48 ώρες - Πανηγύρια με Παγώνη, κλαρίνα και οινογευσία στον κήπο της ΕΡΤ (video)

Η ΕΡΤ έστησε λοιπόν ένα μικρό γλέντι στον κήπο του ραδιομεγάρου με καλεσμένους και πατροπαράδοτη μουσική.
Μεταξύ των καλεσμένων και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Ματίνα Παγώνη και ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, που έλαβαν μέρος σε μίνι σεμινάριο οινογνωσίας και οινογευσίας, ενώ απόλαυσαν και παραδοσιακή μουσική.

Η Ματίνα Παγώνη μάλιστα μας ενημέρωσε, απαντώντας σε καίρια ερώτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ, πως το καλοκαίρι στα πανηγύρια θα πάμε με μάσκες, αλλά προέβλεψε ότι τον Σεπτέμβριο θα τις έχουμε πετάξει.

Δείτε πως αντέδρασαν οι χρήστες του twitter στο γλέντι της ΕΡΤ.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.