Συγκλόνισε ο Θοδωρής Ιακωβίδης: «Να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάστασή σου» (video)

"Λύγισε" μπροστά στην κάμερα ο -"χρυσός" στη συνείδησή μας Oλυμπιονίκης- Θοδωρής Ιακωβίδης. Γι αυτόν τον αθλητή, που ξέσπασε σε κλάματα επειδή η πολιτεία τον άφησε στην τύχη του και δεν είχε καν χρήματα να πληρώσει τον φυσιοθεραπευτή του, αξίζει να πέσουν τα τείχη όταν γυρίσει στην Ελλάδα. 

Συγκλόνισε ο Θοδωρής Ιακωβίδης: «Να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάστασή σου» (video)

Είναι μία από τις συγκλονιστικότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού και δεν έχει να κάνει με κάποια "επιτυχία", αλλά με την "Οδυσσεια" του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Θοδωρή Ιακωβίδη, που πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών, ανακοίνωσε, κλαίγοντας, την αποχώρηση του από την Άρση Βαρών εξαιτίας της αδιαφορίας της πολιτείας.

«Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100%, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγγνώμη αν κάποιοι νομίζουν πως το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πολύ, δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάστασή σου», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο έλληνας πρωταθλητής, με λυγμούς και συνέχισε: «Είναι πολύ λυπητερό αυτό το πράγμα. Κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και το μόνο που θέλω είναι αυτή τη στιγμή να γυρίσω στους δικούς μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, να τους αγκαλιάσω και να τους πω πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πως ήταν το κίνητρό μου όλα αυτά τα χρόνια για να συνεχίζω».

Η προσπάθεια του Θοδωρή Ιακωβίδη αξίζει περισσότερο απ' όλα τα χρυσά του κόσμου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.