Λάρισα: Άγρια γυναικοκτονία - ΩΣ ΕΔΩ! (εικόνες)

Άλλη μια άγρια γυναικοκτονία. Αυτή τη φορά στην Σωτηρίτσα στα παράλια της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 43χρονη, μητέρα τριών παιδιών δολοφονήθηκε από τον 54χρονο σύζυγό της από τον οποίο είχε ζητήσει διαζύγιο. Ο γυναικοκτόνος έχει συλληφθεί καθώς όπως φαίνεται ακολούθησε τηλεοπτικές "οδηγίες" που δόθηκαν από γνωστό αστυνομικό, μετά την περίπτωση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά.

Λάρισα: Άγρια γυναικοκτονία - ΩΣ ΕΔΩ! (εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού larissanet.gr  κάθε λεπτό που περνάει έρχονται στο φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την γυναικοκτονία που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα, στη Σωτηρίτσα, με θύμα τη 43χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς από τον 54χρονο συζύγό της.

Σύμφωνα με πηγές του ρεπορτάζ, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στην συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν καταγράφεται άλλη επαφή –πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα– με τον δικηγόρο.

Σε ότι αφορά την χρονική αλληλουχία των γεγονότων, ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα και στις 10.30 π.μ. βρέθηκε στη Σωτηρίτσα, όπου και δολοφόνησε την σύζυγό του.

Συνεχής ενημέρωση...

Δείτε παρακάτω εικόνες από τον τόπο της γυναικοκτονίας.

πηγη: larissanet.gr

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ