Αποδοκίμασαν τον Τσιτσιπά στoν ημιτελικό του Σινσινάτι (video)

Την αντίδραση του Αλεξάντερ Σβέρεφ αλλά και των θεατών του ημιτελικού στο Open του Σινσινάτι στις ΗΠΑ, προκάλεσε η καθυστέρηση του Στέφανου Τσιτσιπά στα αποδυτήρια αλλά και οι υπόνοιες ότι επικοινωνούσε μέσω κινητού με τον πατέρα του.

Αποδοκίμασαν τον Τσιτσιπά στoν ημιτελικό του Σινσινάτι (video)

Ο έλληνας τενίστας, που ζήτησε μετά το τέλος του πρώτου σετ να πάει στα αποδυτήρια, έμεινε εκείγια περίπου 8 λεπτά και ο Γερμανός αντίπαλός του, που είχε νικήσει στο πρώτο σετ, παραπονέθηκε έντονα στον διαιτητή, λέγοντας μάλιστα, μεταξύ άλλων, ότι το κάνει συστηματικά, σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε τουρνουά.

Ο Σβέρεφ, υπονόησε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε χρήση του κινητού του για επικοινωνία και συμβουλές από τον πατέρα του. Μια υπόνοια που η αλήθεια είναι πως ενίσχυσε και η κάμερα που "συνέλαβε" τον Απόστολο Τσιτσιπά να γράφει μηνύματα στο κινητό του!

Όταν ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στο κορτ, οι θεατές του αγώνα, τον αποδοκίμασαν έντονα.

Δέιτε το βίντεο

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.