Χωρίς ίχνος μετάνοιας η θύτρια με το βιτριόλι: «Ιωάννα εσύ ξέρεις γιατί έγινε αυτό»

Ανατριχίλα προκαλεί η στάση της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι, Έφης Κακαράντζουλα, όταν το θύμα Ιωάννα Παπασπύρου ολοκλήρωσε την κατάθεσή της.

Χωρίς ίχνος μετάνοιας η θύτρια με το βιτριόλι: «Ιωάννα εσύ ξέρεις γιατί έγινε αυτό»

Όταν ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Ιωάννας Παπασπύρου, η Έφη Κακαράντζουλα μέσω του δικηγόρου της ζήτησε τον λόγο από την έδρα, θέλοντας να απευθυνθεί στο θύμα της επίθεσής της. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος με τον αδελφό της Ιωάννας να αντιδρά εκνευρσμένος και την θύτρια όχι μόνο να μη ζητάει συγνώμη αλλά να προκαλεί με τα λόγια της

Έφη ΚακαράντζουλαΘα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα.

Αδελφός ΙωάνναςΜη ξανακοιτάξεις από εδώ.

Έφη ΚακαράντζουλαΞέρω ότι αυτό που έγινε δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Νωρίτερα στην κατάθεσή της, η Ιωάννα είχε δηλώσει«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι έχουν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.